Hatay

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

13:30 04 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

Eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve AK Parti Hatay milletvekili adayı Hüseyin Yayman, 24 Haziran Genel Seçimleri'nde Hatay'da en az 6 milletvekili hedeflediklerini söyledi.

Seçim çalışmalarına Kırıkhan'ın mahallelerinde sürdüren Yayman, Amik Ovası çiftçileri ve mahalleliyle buluştu.

24 Haziran'da Türkiye'nin geleceğinin oylanacağını belirten Yayman, şunları ifade etti:

"Bu seçim Recep Tayyip Erdoğan'ın, İbrahim Güler'in, Ayhan Yavuz'un ya da Hüseyin Yayman'ın seçimi değil. Bu seçim Türkiye'nin seçimi. Bu seçim istikbalimizin, istiklalimizin seçimi. Sizlerin bir özgür ağırlığınız var. Bu seçimde Türkiye'nin geleceği test edilecek. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ya olacağımız ya da öleceğimiz bir seçim. Seçim sandıkta kazanılır. Seçim psikoloji işidir. Seçimi lider kazanır, bu seçimi de kazanacağız."

Yayman, seçim çalışmaları kapsamında 2 günde 23 köy gezdiğini söyleyerek, herkese ulaşmak ve millete dokunmak istediklerini kaydetti.

Partilerine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek isteyen Yayman "Biz dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşı olmaktan onur duyuyoruz. Bir oy bir oy, son düzlüğe giriyoruz. Hatay'da hedefimiz en az 6 vekil." dedi.

Muhalefette yaşanan krizlere vurgu yapan Yayman, "Dün hülle yolu ile milletvekili transferlerine bugün seçmen transferi ile başka bir şey yapmak istiyorlar. Onların bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var. Biriz beraberiz, kardeşiz. Bizim beş yıla ihtiyacımız var. Herkes elini taşın altına koyacaktır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.