Hatay

Hatay'da seçim güvenliği toplantısı

16:25 04 Haziran 2018
Hatay'da seçim güvenliği toplantısı

Hatay'da 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada, Vali Erdal Ata'nın Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdiği toplantıya, vali yardımcıları Orhan Mardinli ve Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ilçe kaymakamları, ilçe jandarma ve emniyet birim amirleri katıldı.

Toplantı öncesinde bir değerlendirme yapan Vali Ata, seçimlere kısa bir süre kaldığını hatırlatarak mayıs ayında yaptıkları toplantıda da seçimlerle ilgili alınması gereken tedbirlerle ilgili emniyet müdürlüğünün çalışma yaptığını belirtti.

Vali Ata, bugüne kadar il genelinde seçimlerle ilgili herhangi bir olumsuzluk veya önemli bir sorun yaşanmadığını ve bundan sonra da yaşanmaması için gereken tedbirleri almaya gayret göstereceklerini kaydetti.

Kendileri için önemli olan vatandaşların hür iradesinin sandığa özgürce yansıması olduğunun altını çizen Ata, "İdarenin tarafsızlığına gölge düşürecek hal ve tutumlardan hepimizin kaçınması temel prensiptir. Bu konuda gösterilecek hassasiyet önem arz etmektedir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.