Hatay

Başkan adayı Güler, Reyhanlı'da temaslarda bulundu

16:03 20 Aralık 2018
Başkan adayı Güler, Reyhanlı'da temaslarda bulundu

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, memleketi Reyhanlı ilçesinde temaslarda bulundu.

Güler, partisinin İlçe Başkanlığında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ardından kaymakamlığı ziyaret eden Güler, daha sonra hastanede yatan hastaları ziyaret ederek, "acil şifalar" diledi.

İlçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve esnafla buluşan Güler, Reyhanlı'nın Anadolu'ya kalkan olan serhat bir şehir olduğunu belirtti.

Hatay'ı, Reyhanlı'yı güzelleştirmek için istişare içerisinde, hep beraber çalışacaklarını vurgulayan Güler, şöyle devam etti:

"Bizim şahıslarla işimiz yok, kimseyle düşmanlığımız yok. Biz sevmeye geldik. Vallahi sevmeye geldik, billahi sevmeye geldik. Hatay, 1 milyon 600 bin nüfusa dayandı. Hatay, her yönüyle örnek bir olması gerekirken, komşu illerin belediyecilik hizmetlerine imreniyoruz. Hatay'ın kimliğini ortaya çıkaracağız. Gaziantep'te, Kahramanmaraş'ta, Adıyaman'da yapılanlar neden Hatay'da yapılamıyor. Hatay'a yeteri kadar bütçe geliyor. Maalesef büyükşehirle birlikte çalışma kültürü yok. Gelen para çarçur ediliyor. Büyükşehir Belediye Meclisinde, hiçbir zaman, 'Hatay'a şunu yapmak istiyoruz", "şunu planlıyoruz", "sizin bu konudaki görüşleriniz neler?" diye sorulmadı. Kentteki trafik akışı değişiyor. Kenttekilerin haberi yok. Servisçilerin, dolmuşçuların bilgisi yok. Şoförler odası, ticaret odasının haberi yok. Biz Allah'ın izniyle AK Parti olarak istişare diyerek yol yürüyoruz."

Güler, Hataylılarla beraber hareket edecek, ilçeler arası ayrım yapmadan ilçelerin hakkını veren, kimseyi ötekileştirmeyen başkana ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "İnşallah biz bunları düzelteceğiz. Hatay'ın, meselesini kendi meselesi gören, oy pazarlığıyla değil, memleket için çalışan başkana ihtiyacı var." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.