Hatay

Astığı eleman ilanını gören şaşırıyor!

07:08 18 Ekim 2019 10 Yorum Var
Astığı eleman ilanını gören şaşırıyor!

Hatay'da sürekli telefonla ilgilenerek işleri aksatan çalışanlarından şikayetçi olan işletme sahibi Emrah Güngörmüş, iş yerinin camına 'Telefonla oynamayan eleman aranıyor' yazısı astı.

Kentte pastane işleten Emrah Güngörmüş, işe aldığı personelden telefon bağımlığı sebebiyle yeterli verimi alamayınca iş yerinin camına 'Telefonla oynamayan eleman aranıyor' yazısı astı. 

 

 

Teknolojinin önüne geçmek gibi bir amaç taşımadığını belirten Güngörmüş, “Her gelen işçide sorun yaşıyoruz. İş verdiğimiz zaman 'tamam' diyor ama sonra bir bakıyoruz telefon elinden düşmüyor. Bir şey söylüyorum daha sonra 'usta ne demiştin?' diye bana soruyor. Biz alttan aldıkça onlar bu davranışı yineliyor. İş saatleri sırasında o kadar telefonla oynuyorlar ki işini önemsemiyorlar” dedi.

'Telefonla oynamayan eleman aranıyor' yazısını yaşadığı bir olay sonrasında iş yerinin camına asma gereği duyduğunu söyleyen Güngörmüş, “Bir gün yoğun bir şekilde çalışıyorduk. Benim bir çırağım vardı. Kendisine 'malzeme getir' dediğimde 'tamam' deyip telefonla ilgilenmeye devam etti. Sonra da verdiğim işi unutup bana tekrar sordu. Ben de bu duruma sinirlendim ve onu işten çıkardım. Sonra bir karar aldım. 'Bundan sonra telefonla oynayanı işe almayacağım' dedim” diye konuştu.

 

 

Telefonun gerektiği yerde kullanılabileceğini söyleyen Güngörmüş, “Herhangi bir acil durumda ya da birisi aradığında telefona bakılabilir o kadar da merhametsiz değiliz. Amacımız iş saatleri içinde oyun veya benzeri durumlarda telefonla ilgilenilerek işin aksamaması." dedi.

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    maalesef çalışan elemanlar telefondan başka bir yere bakmıyorlar.gaz istasyonuna gittim araçta bekliyorum ne gelen var ne de giden.kuleye gittim eleman cep telefonun içine düşmüş etrafını görmüyor.gazı doldurup gitsem haberi olmayacak yazıklar olsun.aldığınız para haram.usta dönerin başında cep telefonu ile oynuyor sonra dürüm yapıyor onu görünce lokantanın kapısından geri dönüyorum.
    Cevapla
  • MUSTAFA ODUNCU 4 yıl önce Şikayet Et
    Evlerden başlanmalı o işe telefonla oynamayan eş telefonla oynamayan çocuk telefonla oynamayan babaanne,dede telefonkolik olduk vesselam.
    Cevapla
  • dr.özcan 4 yıl önce Şikayet Et
    telefonla oynamayan eleman olmaz,elemanın telefonu mesai başında teslim alınır,5 saat ta bir on dakika verilir,geri alınır,mesai bitince teslim edilir, yani benim uyguladığım gibi,başka çözüm asla,bunu kabul etmeyen işe a lın maz.
    Cevapla
  • muhammet eliyatkın 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok mantıklı kölelik ile ilgisi yok. Ulaşmak isteyen yakınlar işyerinden ulaşabilir. Ulaşması gereken birisi olduğunda da işyerinden arayabilir bu kadar basit.
    İlk beğenen sen ol
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    kışla mı orası yoksa iş yeri mi? kafayı değiştimen lazım para veriyorsun diye sana kimse köle değil
  • sedat tekdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    heres hem fikir zor bulunur peki işizlik var diye kıyamet kopuyor işine saygısı olmuyan bir millet olduk
    Cevapla
  • alihaaydar 4 yıl önce Şikayet Et
    super fikir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.