Hatay

Sokak köpeklerinden kaçarken hayatını kaybetti

09:55 09 Ekim 2020 3 Yorum Var
Sokak köpeklerinden kaçarken hayatını kaybetti

Hatay'ın Arsuz ilçesinde, bisikletiyle köpeklerden kaçarken düşüp kafasını refüje çarpan adam hayatını kaybetti.

Hatay'ın Arsuz ilçesinde, bisikletiyle köpeklerden kaçarken düşüp, başını refüje çarparak hayatını kaybeden Ahmet Doğan'ın (44), son görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde, Doğan'ın köpekler tarafından kovalanması ve düşüp, başını refüje çarpması yer alıyor.  

DHA'nın haberine göre, olay, 3 Ekim gecesi Arsuz-İskenderun Yolu'nda meydana geldi. Bisikletiyle evine doğru giden Ahmet Doğan'ın (44), peşine sokak köpekleri düştü. Korkuyla kaçmaya çalışan Doğan, bisikletinin kontrolünü kaybetti. 

Devrilen bisikletten düşen Doğan, başını refüje çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık görevlileri, Ahmet Doğan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

AİLESİ ÇÖZÜM İSTEDİ

Olay anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Ahmet Doğan'ın sokak köpeklerinden kaçması ile düşüp başını refüje çarpması görülüyor. 

Öte yandan Doğan'ın ailesi olayın yaşandığı bölgeye giderek, sokak köpeklerinin yarattığı sorunlara karşı çözüm bulunmasını istedi. Ahmet Doğan'ın kardeşi Mustafa Doğan, ağabeyinin 60 TL yevmiyeyle bulaşıkçılık yaptığını anlattı.

Mustafa Doğan "Canımız, ciğerimiz yandı. Lütfen önlem alınsın. Bu olayın takipçisi olacağız. Köpekler toplu halde, araçlara bile saldırıyorlar. Buradan geçen vatandaşlar tedirgin. Ağabeyimin kanı yerde kaldı. Lütfen başka anneler, babalar ağlamasın" diye konuştu.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    insan artik hayvandan kiymetsiz yoksa bu vahsi köpekler sokakta olmazdi .hayvan sevgsi bu mu simdi
    Cevapla
  • hamit 3 yıl önce Şikayet Et
    basi bos köpekler hindistan gibi insanlik onurun ayaklar altinda oldugu ülkelerde olur..yahu sokak köpegi ne alin su hayvanlari kac tane insan öldü yada parcalandi..
    Cevapla
  • Suss 3 yıl önce Şikayet Et
    Buradaki yorumcular aninda suçluyu bulmuşlar, Hayven sevenlerin yüzünden bu köpekler saldirmiş, Allah akil versin bu manyaklara, Ya kardesim devlet işini eksik yapiyorsa benim evimdeki kediyle bu olayi nasil bagdastiriyorsunuz, yaziklar olsun diyorum
    Cevapla
  • Ertuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    başıboş köpekleri hayvanseverler toplayıp evlerine doldursunlar.
    Cevapla
  • Sanane 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumu yazanda kusur yok. Bunu yorum diye yayinlayan aşiri saldirgan köpeklerde sorun
    İlk beğenen sen ol
  • sami 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kanayan bir yara, bir avuç sözde hayvan severlerin bir kaç münferit olayı bahane edip basını da kullanarak kanun çıkmasını sağladılar, halbuki hayvanlara eziyeti kimse kabul etmez, onaylamaz, başıboş köpeğin sokakta ne işi var, köpekler saldırdığında zararlı hayvanlardır, köpekler numaralanmalı, dışarıda ağızlıkla gezmeli, bırakıldığında ya da saldırdığında sahipleri sorumlu olmalı, bu sorun acilen çözülmeli yoksa daha çok canlar yanar
  • Kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman çok güldüm, sen hangi timarhaneden kaçtin, derhal yatiralim seni topluma zarardan başka bişey degilsin
  • Hahaahahaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Hirsizlari katilleride polisler evlerine alsin ne gerek var hapis filan
  • Yayinla 3 yıl önce Şikayet Et
    Oldu gözlerim doldu. Memlekette senin gibi super manyaklar var oldukça, işimiz daha çok demektir
  • Esra 3 yıl önce Şikayet Et
    Devleti yönetenler belediyeyi yönetenler nedir senin gözünde, BAL KABAGIMI , Benim iki tane muhabbetim var ,ondanmi yoksa bu sokak köpekleri cogaldi, yoksa yetkililer ilgilenmediler diyemi, Bu sorunun cevabini bilirsen sana bir ciklet alxam bakkal amcandan, hadi bil.
  • Bisikletçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Amatör bir bisiklet kullanıcısı olarak tavsiyem kasksız teçhizatsız bisiklet kullanmayın, abimizin kaskı olsaydı belki de şuan hayattaydı. köpeklerin büyük çoğunluğu gördüğü yerde saldırıyor maalesef, tek çözüm bisikletten inip beklemek zaten onlarda sakinleşiyorlar. ne kendinizi ne de bir başkasını tehlikeye atmayın.
    Cevapla
  • afy03n sucuğu 3 yıl önce Şikayet Et
    bisikletçi sen köpeğine denk gelmemişsin. bizim burda senin dediğini yaptı biri 3 ay komada yatttı köpekler adamın her tarafını parçaladı
  • mustafa ÖZTÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    EY KÖPEK SEVİCİLER MUTLUMUSUNUZ YARIN, SİZİN EVLADINIZIN VEYA BİR YAKININIZIN BAŞINA BÖYLE BİR VAHİM OLAY GELMEYECEĞİNİN GARANTİSİ VAR"MI, TEKRAR EDİYORUM, BU SOKAK KÖPEKLERİNİN BAŞIBOŞ DOLAŞMASINA, İMKANI, YETKİSİ, GÖREVİ OLUP"TA KİM BUNA MANİ OLMUYORSA ALLAH BELASINI VERSİN, KUSURA KALMAYIN, İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMAI, İSLAMDA KÖPEĞİN YERİ NERESİ İSE ORADA OLMALI, VESSELAM
  • kaptan44 3 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sana suçu bisikletçiye buldun ya hele bakam sanada bir saldırsınlar durup bekleyecenmi
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.