Hatay

Durumu olmayan baba leke ve kitlelerle doğan bebeğinin tedavisi için yardım istedi

09:46 18 Eylül 2022
Durumu olmayan baba leke ve kitlelerle doğan bebeğinin tedavisi için yardım istedi

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan Abdurrahman İsmail, vücudunda doğuştan leke ve kitleler bulunan en küçük çocuğunun tedavi edilmesini isteyerek yardım istedi.

Ülkelerinde yaşanan savaş nedeniyle 2013 yılında Hatay’ın Reyhanlı ilçesine yerleşen İsmail ailesinin 4 çocuğunun en küçüğü olan Abdurrahman İsmail, vücudunda siyah leke, sırtında ise kitlelerle dünyaya geldi. Aile birçok hastaneye başvurdu ancak çocuğa teşhis konulamadı. Anne Fatma ile baba Hedi İsmail (33) maddi imkansızlıklar nedeniyle bebeğin tedavisini yaptıramadıklarını söyledi.

"ACI ÇEKTİĞİNİ HİSSEDİYORUM"

Çocuğunun rahatsızlığını gözyaşlarına boğularak anlatan anne İsmail, “Abdurrahman Reyhanlı’da doğdu. Doğuştan vücudunda siyah lekeler ve kitleler vardı. Ne olduğunu anlayamadık. Maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavisini yaptıramadık. Oğlum sürekli kaşınıyor. Rahat uyuyamıyor. Acı çektiğini hissediyorum. Bir an önce tedavi edilmesini ve sağlıklı olmasını istiyorum. Maddi imkansızlık nedeniyle elimizden bir şey  gelmiyor” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Hatay İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Abdurrahman bebek Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildiği hastalığın teşhis çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.