Hatay

Çocuğunu görmek istedi, boşanma aşamasındaki eşi tarafından canice darp edildi!

15:59 20 Şubat 2023 13 Yorum Var
Çocuğunu görmek istedi, boşanma aşamasındaki eşi tarafından canice darp edildi!

Kahramanmaraş'taki iki büyük depremin vurduğu Hatay'da depremzede Şiraz Kalla, çocuğunu görmek için gittiği boşanma aşamasındaki eşi İ.K. tarafından darp edildi.

Depremde ciddi yıkımların olduğu ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği Hatay Samandağ'da kadına şiddet olayı yaşandı. Samandağ Cemal Gürsel Mahallesi'nde yaşayan Şiraz Kalla depremden kurtuldu ama şiddetten kurtulamadı.

ÇOCUĞUNU GÖRMEK İSTEDİ

İddiaya göre çocuğunu görmek için boşanma aşamasındaki kocasının evine giden Kalla, darp edildi. Kadın şikayetçi olurken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİ TARAFINDAN DARP EDİLDİ

Şiraz Kalla'nın avukatı Cuma Irmak, "Boşanma aşamasında olan Şiraz Kalla, velayeti kendisinde olmasına rağmen 2 günlüğüne babasına bıraktığı çocuğunu görmek için kocası İ.K.'nın evine gitti. Çocuğu annesine göstermek istemeyen İ.K. eşini darp etti. Şiraz Kalla'nın şikayeti üzerine Samandağ Emniyeti harekete geçti" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    İzledikçe çıldırıyorum ya. Sen adammısın soysuz, erkekmisin cibilliyetsiz kadına el kaldırıyorsun. Köşeye çekip gebertene kadar döveceksin böyle erkek müsveddelerini..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edin kadın gidiyor kocasının yanındaki cocugunu görmeye. Kadın nr suc işlediki devlet cocugu babaya vermiş düşündürdü
    Cevapla
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu nasıl bir insansın sen? Velayet anneye neden verilmedi ne suc isledi? Bu nasıl bir mantık.. Kaldı ki okuma yazması da yok bu arkadasın ki velayetin annede oldugunu babaya 1 2 gunlugune bırakıldıgını idrak edememiş. Acaba baba ne suc isledi ki velayet anneye verildi? Bana erkek degil ki bşir kadına el kaldırıyor.. Babası anasını dıoven, kendisi karısını dovenler bunu idrak edemezler..
    İlk beğenen sen ol
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle adamları atın içeyiye ya da gözetimde gece gündüz enkaz kaldırsın ahlakdıza göz açtırmayın ömür boyu ağır işlerde çalışsın bu rahat kalmış dayılanıyor
    Cevapla
  • ahmet ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes burada savci avukat ve yargic kesilmis,Allah bu sosyal medyanin belasini versin ki insanlar anlik cekilen bir video uzerinden hukum veriyorlar! adam kadina sana hakkimi helal etmiyorum demesinden siz hala birsey bir anlam cikaramadiniz mi?adam haktan bahsederken kadin tahrik ediyor,kapina gelmis kamerayida actirmis ahlaksizca adami tahrik ediyor,eger kanuni olarak cocugu gormeye hakki olsaydi?polisle gelecekti!demekki bizim bilmedigimiz cok sey var nicin hemen hukum veriyoruz adama beddua ediyoruz?
    Cevapla
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne anlatıyorsun? Farzet ki kadın her türlü hakareti etti? Çirkeflik etti! Vesaire vesaire. Hiçbir sebep böyle kadına vurmayı bırak bir fiske vurmaya sebep değil.. Sen ne hikaye anlatıyorsun?
    İlk beğenen sen ol
  • İhtiras 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun,eğer kadının onurunu,varlığını tanımıyorsa niçin bu kadar üstüne gidiyor...ona karşı tamamen lakayt kalması daha etkili olmaz mı ?? Zavallı adam,aslına bakılırsa ...zira aslında sevgiyi ararken ihtirasının kurbanı oluyor,bu kafayla onun için mutluluk hayaller ötesindedir... yanındaki çocuğunu bile görmeksizin en büyük kötülüğü kendine yapmış oldu !!!
    İlk beğenen sen ol
  • Fâtih Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet, bu tarz videoya alıp tahrik etme olaylarına, tuzak kurmalara şahit oldum. Ancak burada kadına şiddet uygulayan bir er'kek, adam diye anılamaz. Tahrik edilen kişi sözlü şiddet uygular en fazla. Beddua eder, küfreder falan ama şiddet başka. Ne kadar tahrik olursan ol o şiddete meyilliysen sen de nefsinin cezasını çekeceksin kardeşim. Bilmediğimiz çok şey var lakin görerek bildiğimiz bize kâfi geliyor. Ortada şiddet uygulayan, nefsine yenik düşen, gözünde öfke ve kin ile karşısındakine güç uygulayan, hayvansı saldırganlık özelliği gösteren bir canlıyı görüyoruz. Geri kalanında kim tuzak kurmuş, kim haklı kim haksız perde arkasında kalır.
  • ece 1 yıl önce Şikayet Et
    çocuğunun yanında bir de! ah vicdansızlar ah! Allah hakkettiğinizi versin. ah yavrum şunlara şahit olmana ne kdar içim yanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.