Hatay

Elindeki demir profili gerilim hattına temas ettiren adamın feci ölümü

09:46 23 Mayıs 2023 2 Yorum Var
Elindeki demir profili gerilim hattına temas ettiren adamın feci ölümü

Hatay'da iki katlı bir binanın damında duran demir profilleri evin bahçesine atarken gerilim hattına temas ettiren 39 yaşındaki güvenlik görevlisi Abdullah Kara, akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Olay, Antakya ilçesine bağlı Maşuklu Mahallesi'ndeki İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, güvenlik görevlisi Abdullah Kara demir profil satın almak için internet üzerinden anlaştığı kişinin evine gitti. İki katlı binanın damına çıkan Kara, burada bulunan demir profilleri daha pratik olması için damdan evin bahçesine atmaya karar verdi. Kara, eline aldığı demir profilleri bahçeye atacağı sırada yanlışlıkla damın yakınından geçen gerilim hattına temas ettirdi. Elektrik akımına kapılan Kara, daha sonra dengesini kaybedip binanın birinci katındaki tentenin üzerinden yere düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesi sonucu Kara’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Kara’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Gürbüz 11 ay önce Şikayet Et
    Yüce Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun. Yakınlarına sabrı cemil ihsan eylesin. Amin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mert 11 ay önce Şikayet Et
    Bu yüksek gerilim hattının binaların dibinde ne işi var??? Yada bu evin yüksek gerilim hattının yanında ne işi var? Yapı ruhsatını kim verdi ? Bunların araştırılıp bazı kişilerin canı yanması lazım ! Bangladeş mi hindistan mı anlayamadım !
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.