Iğdır

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

12:51 29 Haziran 2016
Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

Uluslarası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepki gösterdi.

Gülbey, yaptığı yazılı açıklamada, saldırının Türkiye'nin huzuruna ve geleceğine konulmuş bir bomba olduğunu belirterek, dış destekli bu saldırıların Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozamayacağını vurguladı.

Türkiye'nin her ileri gidişinde bunu çekemeyen bazı ülke ve toplumların bu tür düzenbazlıklar yaparak olumlu gelişmeleri engellemeye çalıştıklarını kaydeden Gülbey, şu ifadelere yer verdi:

"Ne zaman ki ülkemizde olumlu bir gelişme olsa veya müjdeli haberler verilse bu hain eller devreye girip, yine karanlık yüzlerini göstererek masum vatandaşların hayatını hiçe sayarcasına ve toplum inancına saygı duymayacak kadar insanlıktan çıkmaktadırlar. Bu zavallı ve beyinlerini birilerine satmış bu hainler ulaşmak istedikleri hedefe ulaşamayacaklardır. Dış güçlere hizmet eden bu örgütler gün gelecek katlettikleri bu masum insanların kanında boğulacaklardır. Bir dine veya bir halkın kurtuluşuna hizmet ettiğine kendilerini inandıran, aslında kandırılmış bu terör örgütlerini lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.