Iğdır

Iğdır’da bulunan 15 yaşındaki kız devlet korumasına alındı!

13:41 08 Aralık 2021 -1 Yorum Var
Iğdır’da bulunan 15 yaşındaki kız devlet korumasına alındı!

Iğdır’da kayıplara karışan 15 yaşındaki lise öğrencisi genç kız ekipler tarafından bulundu. Ailesi ile görüşmek istemeyen genç kız devlet korumasına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aralık ilçesine bağlı Hasanhan köyünde ikamet eden Huriye ve Sabri Demir çiftinin en büyük çocuğu olan Neslihan Demir dün sabah saat 05.00 sularında evden ayrıldı. Aralık merkeze giderek otobüse binen lise öğrencisi 15 yaşındaki Neslihan Demir, Iğdır merkezde araçtan inerek kayıplara karıştı. Neslihan'a ulaşamayan ailenin ekiplere haber vermesi üzerine, jandarma geniş çaplı arama başlattı. Anne Huriye ve baba Sabri Demir bir an önce kızlarının bulunması için yardım istemişti. Güvenlik güçlerinin yaptığı çalışma sonrası Neslihan Demir bulundu. Iğdır Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülen Demir'in ailesi ile görüşmek istemediği, bundan dolayı devlet korumasına alındığı öğrenildi.

YORUMLAR

-1 Yorum Var
  • Yasin Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim neslimizi muhafaza etsin.
    Cevapla
  • Mehmet Kandemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme kararı olmadan sırf ailesi ile görüşmek istemeyen çocuğu devlet korumasına almak suçtur... Haklı bir bir gerekçe olmadan kararı ile olur. Hakimde haklı bir gerekçe sunmak zorundadır. Yapılan yasal değil...
    Cevapla
  • salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Kız ailesine teslim edildi, devlet korumasına alma falan yok.
    İlk beğenen sen ol
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden suç? Kızın psikologlar eşliğinde ifadesi alındıktan sonra sonuca bağlanır! Belki aile içinde cinsel istismar var?? Kızın anlatamadığı durumlar var? İçeriğini bilmeden balıklama atlayıp karara bağlıyorsunuz! Kızı teslim etsinler ve tahmin ettiğim durum devam mı etsin??
  • yokya 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayati tehlike altında veya taciz ediliyor olabilir. 12 yaşından büyük çocukların kendi kararına göre hareket edilir kanunen.
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bir mahkeme kararı çıkıncaya kadar koruma altına alınmış olabilir mi?
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.