Iğdır

Iğdır’da okul yolunda köpeklerin saldırısından kaçarken tır çarpan küçük Şilan öldü

15:50 16 Aralık 2022 3 Yorum Var
Iğdır’da okul yolunda köpeklerin saldırısından kaçarken tır çarpan küçük Şilan öldü

Iğdır Aralık'ta, yolun karşısındaki okula geçmek isterken köpeklerin saldırısı sonrası korkup yoldan dönen 12 yaşındaki Şilan Gürçek, yoğun sisten dolayı kendisini fark edemeyen tırın çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Yürek burkan olay Iğdır'ın Aralık ilçesinde yaşandı. Arkadaşlarıyla birlikte yolun karşısındaki okula gitmek için karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. İddiaya göre  6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Şilan Gürçek'e o esnada köpekler saldırdı. Gürçek, köpeklerin saldırısı sonrası korkarak yoldan geri döndü. Küçük kıza geri döndüğü sırada yoğun siste kendisini fark edemeyen İran plakalı bir tır çarptı.

Iğdır'da tırın çarptığı 12 yaşındaki Şilan Gürçek'in getirildiği hastane

TIRIN ÇARPTIĞI KÜÇÜK ŞİLAN KURTARILAMADI

Yaşanan kazada tırın çarptığı Gürçek, olay yerinde hayatını kaybetti. Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan Gürçek'in cenazesi yapılacak olan otopsi sonrası ailesine teslim edilecek.

Iğdır'da tırın çarptığı 12 yaşındaki Şilan Gürçek'in getirildiği hastane

Öte yandan 12 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Şilan Gürçek'in cenazesinin Hasanhan köyü mezarlığında toprağa verileceği aktarıldı.

Iğdır'da tırın çarptığı 12 yaşındaki Şilan Gürçek'in getirildiği hastane

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Mhmt 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazıkki ölen köpek kadar ölümü dikkat çekmeyecek çocuktur. Ülke akıl tutulması yaşıyor
    Cevapla
  • isminiz 1 yıl önce Şikayet Et
    çok yazık, sokak hayvanlarının dolaylı veya direkt olarak neden olduğu insan ölümlerine bir yenisi daha eklendi maalesef... yetikililer ne zaman bu soruna bir çözüm bulacak hala merak konusu... yavrucağa allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Köle 1 yıl önce Şikayet Et
    Sokak hauvanları değil, sokak köpekleri yüzünden...
  • qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    hala iktidardan çözüm bekleyenler var, 20 senedir en ufak adım yok. ucunda oy yoksa kimsenin umrunda değil, ölen nasıl olsa başkasının çocuğu
    Cevapla
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Konu ile ilgili vatandaşın hayatını korumada yeterli kanunları çıkarmadıkları ve insan hayatını hiçe saydıkları için TBMM ve devlet hakkında dava açılmalı...Hayvansever dernekleri aleyhine de....Bu yavrumuz bir insan be alçaklar...it eniği geberse ortalığı ayağa kaldıran reziller....Allah cc canınızı alsın
    Cevapla
  • YETER 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarımız için 5199 sayılı kanunu değiştirin ve Köpekleri Toplayın, sahiplenilmeyen başıboş köpekleri uyutun, güvenlik anayasal bir haktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.