Isparta

1 Kasım Genel Seçimi

21:49 01 Kasım 2015
1 Kasım Genel Seçimi

1 Kasım Genel Seçimi sonuçlarının açıklanmasının ardından, Isparta'da çok sayıda AK Parti'li, kutlama yaptı

Isparta'da Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının açıklanmasının ardından, çok sayıda AK Parti'li kutlama yaparak, sevinç gösterisinde bulundu. 

Kesin olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, Mimar Sinan Caddesi'ni trafiğe kapatarak, kutlama yaptı. Partililer, Türk bayraklarıyla Hükümet Meydanı'na kadar yürüdü.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, AK Parti'den milletvekili seçilen Süreyya Sadi Bilgiç ve Sait Yüce, bir otobüsün üzerinden partilileri selamladı. 

Gece gündüz demeden çalıştıklarını, bunun karşılığı olarak milletin yeniden AK Parti'ye tek başına iktidar görevi verdiğini anlatan Zabun, "AK Parti'ye oy veren milliyetçilere, sosyal demokratlara, demokratlara teşekkür ediyorum" dedi. 

Osman Zabun, şöyle konuştu:

"Üzülenleri de biliyorsunuz. Bu ülkenin üzerine hesap yapanlar ve onların uşaklığını yapanlar bugün kafaları önde geziyorlar. Siyasi tercihleri farklı olabilir buna saygımız var ama affetmeyeceğimiz şey bu millete ihanet etmek isteyenlerle birlikte kol kola girerek ihanet şebekesi içinde olanlardır."

Bilgiç ve Yüce de vatandaşları selamlayarak teşekkür etti. Konuşmaların ardından, havai fişek gösterisi yapıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.