Isparta

Isparta'da ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek servisi

11:55 05 Ocak 2018
Isparta'da ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek servisi

Isparta Valiliği tarafından kentte ihtiyaç sahibi, hasta ve bakıma muhtaç kişilere araçla yemek dağıtımına başlandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından (SYDV) hazırlanan yemekler ihtitiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

SYDV Aşevi tarafından hafta boyunca ihtiyaç sahipleri için hazırlanan yemekler çeşitli dağıtım noktalarından temin ediliyordu.

Hazırlanan yemekleri almaya gücü olmayan, yaşlı ve bakıma muhtaç kişiler için yemekler valiliğin aldığı hizmet aracıyla ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılacak.

İlk kez uygulamaya konulan hizmeti Isparta Valisi Şehmus Günaydın yerinde denetledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Günaydın, SYDV Müdürlüğünde hazırlanan yemekleri ve aracı inceleyerek, projeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Proje kapsamında devletin sıcak elini uzatarak 51 aileye hizmet verileceğini ifade eden Günaydın, ihtiyaç sahiplerine yemeklerini görevlilerin teslim edeceğini kaydetti.

Isparta'da her gün 32 noktada bin 300 vatandaşa yemek dağıtımı yaptıklarını aktaran Günaydın, "Bundan sonra da hasta ve bakıma muhtaç olan vatandaşlarımızın yemeklerini görevlilerimiz evlerine teslim edecekler. Bu durumda olan vatandaşlarımızın artık dağıtım noktalarına gitmelerine gerek kalmayacak. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları hizmetleri ayaklarına kadar götüreceğiz." ifadesini kulandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.