Isparta

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

19:45 09 Ocak 2018
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günaydın, mesajında, bilginin doğru ve hızlı iletilmesi kadar, güvenilir ve objektif olmasının da oldukça önemli olduğunu belirtti.

Kamuoyunu bilgilendirmek adına, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı olarak önemli bir mesleği icra etmek durumunda olan çalışan gazetecilerin çok hassas ve önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Günaydın, şöyle devam etti:

"Üstlendikleri görevi, her koşulda başarıyla sürdürmeye çalışan ve ilimizin kalkınmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde de önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın büyük bir özveriyle çalışması toplum nezdinde takdirle karşılanmaktadır. Basınımız, vatandaşla kurumlar arasında köprü görevi yaparak, demokrasimizin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde, yol gösterici çalışmalarıyla sivil toplumun gelişmesinde önemli rol üstlenmektedir. Kamu hizmeti yapan çalışan gazetecilerimizin, ilimizin gelişmesinde ve ilerlemesinde tespit ettikleri hususları bizimle paylaşmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Zor şartlarda görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakarca çalışan gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutlar, ilimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, faydalı ve başarılı çalışmalarının devamını dilerim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.