Isparta

Isparta'da Merkez Muhtarlar Toplantısı

18:26 26 Haziran 2018
Isparta'da Merkez Muhtarlar Toplantısı

Isparta'da Merkez Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Isparta Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, haziran ayı toplantısı Vali Şehmus Günaydın başkanlığında valilikte gerçekleştirildi. Toplantıda merkez mahalle ve köy muhtarları, talep ve önerilerini iletti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Günaydın, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin Isparta genelinde huzur ve güven içinde geçmesine muhtarların katkı sunduğunu belirtti.

Köy ve mahallelerde hizmetlerin hız kesmeden devam ettiğini aktaran Günaydın, köylerde sıcak asfalt çalışmalarında çok büyük rakamlara ulaştıklarını kaydetti.

Günaydın, "Hiç kimsenin hayal edemediği rakamlara ulaştık. Bugün itibariyle 300 kilometreyi geçtik. İnşallah bu sene sizlere verdiğimiz söz doğrultusunda bütün grup yollarımızın sıcak asfaltını tamamlamış olacağız." ifadesini kullandı.

Eğitim yatırımlarının çok hızlı bir şekilde devam ettiğini aktaran Günaydın, Modernevler, Halıkent ve Çünür mahallelerinde yapımı devam eden okulların çok kısa sürede tamamlanacağını vurguladı.

Günaydın, Isparta’da bağımsız anaokullaşma oranını Türkiye'de ilk sıraya çıkarmak için 3 ihale yapıldığını belirtti.

Merkezdeki bütün köylerin parke taşı ihtiyacını bu yıl içinde karşılayacaklarını anlatan Günaydın, "Hiçbir köyümüzde 25-30 yıllık içme suyu borusu kalmayacak. Bu hedefte de çok mesafe aldık. Çok yakında içme suyu şebekesi yenilenmemiş hiçbir köyümüz kalmayacak." değerlendirmesinde bulundu.

Köylerdeki içme suyu pompalarında kullanılmak üzere güneş paneli yatırımlarına devam ettiklerini belirten Günaydın, hedeflerinin 116 köy olduğunu ve bunu da bu yıl tamamlayacaklarını vurguladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.