Isparta

Günaydın, yeni terminal inşaatında incelemede bulundu

18:23 10 Ağustos 2018
Günaydın, yeni terminal inşaatında incelemede bulundu

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, inşaat çalışmaları devam eden Isparta Şehirlerarası Terminali'nde incelemede bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Günaydın, açık ve kapalı otopark, sinema salonları, küçük ve büyük çaplı ticari mekanlar, restoran ve kafeteryalar, döner restoran, şehrin manzarasına hakim cam teraslı kafeterya ve gül bahçelerinin de yer aldığı Isparta Şehirlerarası Terminali'nde incelemelerde bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Günaydın, inşaatta çalışmaların hızla devam ettiğini ve yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Terminalin depreme dayanıklı olmasını istediklerini ve çalışmaların da bu yönde ilerlediğini ifade eden Günaydın, bu projenin kalıcılığını da ön planda tuttuklarını kaydetti.

Çalışmanın bitmesinin ardından Isparta'nın simgesel bir yapıya daha kavuşacağını aktaran Günaydın, "Bir dönemin geçici bir çalışması değil. Isparta durdukça bu yapılar tarihte çizgileri olan yapılar olacak. Neslimize en güzel eserlerden birini teslim edelim diye uğraşıyoruz." ifadesini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.