Isparta

Kurban Bayramı'na doğru

15:47 20 Ağustos 2018
Kurban Bayramı'na doğru

Isparta Valisi Şehmus Günaydın Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günaydın, mesajında, birlik ve beraberlik içerisinde bir Kurban Bayramı'nı daha idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Mübarek bayram gününde herkesin birbiriyle kucaklaşması, dargınlıkların giderilmesi, tüm toplumun dayanışma ve yardımlaşma içerisinde olması gerektiğine dikkati çeken Günaydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Millet olarak hedeflerimize varmak, önümüze konan bütün engelleri aşmak, bütün ihanet ve ihanet şebekelerine gerekli cevabı vermek için birbirimizi daha çok sevmeli ve daha çok kenetlenmeliyiz. İdrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramı vesilesi ile ailelerini ziyaret etmek için yola çıkacak vatandaşlarımızın, bayramlarını sevinç içinde geçirmesi için trafik kurallarına uymaları gerektiğini önemle ifade etmek isterim. Her günümüzün bayram sevinci içerisinde geçmesi, nice bayramların hep birlikte yaşanması dileğiyle, bayram süresince görevi başında olan tüm çalışanlarımıza başarılar diler, bütün şehit ailelerimizin ve gazilerimizin, Ispartalı hemşehrilerimizin, ilimizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın, basın mensuplarımızın mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, bayramımızın ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlara vesile olması temennisiyle, sevgi ve saygılar sunarım."

- Gökgöz ve Zabun da mesaj yayımladı

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun da mesaj yayımlayarak Kurban Bayramı'nı kutladı.

Gökgöz mesajında, bayramların sevgi ve kardeşlik duygularının en yoğun biçimde yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün en güzel örneklerinin sergilendiği çok özel günler olduğunu belirtti.

Bu toprağın insanlarının sadece bayramlarda değil, hayatın en zor günlerinde de dayanışma kültürünün en güzel örneklerini sergilemeyi bildiğini aktaran Gökgöz, şunları kaydetti:

"15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının yaşandığı günlerde destan yazan milletimiz, son günlerde yaşadığımız ekonomik savaşta da üzerine düşeni yapmayı bilmiş, alınan tedbirlere verdiği destekle bu savaşı başlatanları bozguna uğratmıştır. Türkiye'nin birliğine, kardeşliğine, refah ve huzuruna, başarısına, aydınlık geleceğine kastedenler, ülkemizi yönetenlerin ve ülkemizde yaşayanların tek sevdasının bayrak, vatan, millet ve devlet olduğunu bilmelidirler."

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun ise Kurban Bayramı'nın tüm insanlara hayırlar getirmesini temenni ederek, tüm islam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.