Isparta

Isparta'da Üzüm Pazarı İndirim Günleri

21:24 01 Kasım 2018
Isparta'da Üzüm Pazarı İndirim Günleri

Isparta Belediyesi tarafından desteklenen Üzüm Pazarı İndirim Günleri yarın başlayacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, daha önce Kunduracılar Sitesi için uygulanan indirim günleri 2 Kasım'dan itibaren Üzüm Pazarı'nda gerçekleştirilecek.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, amaçlarının pazarlarda ekonomik canlılığı artırmak olduğunu belirtti.

Üzüm Pazarı'nın tarihi ve nostaljisinin olduğunu ve burayı tanıtmak istediklerini ifade eden Günaydın, şunları kaydetti:

"Alışveriş yapanı maddi olarak rahatlatmak, esnafımızın da sürümden kazanmasını amaçlıyoruz. Üzüm Pazarımızdaki dükkanlarımız çeşitli ürünler üzerine hizmet veriyor. Çeşitlilik var, güler yüz var. Müşterisine 'hoş geldiniz, nasılsınız' diyerek hal hatır sorma var. Bunu bir alışveriş merkezinde görmek mümkün değildir. Bu esnafımız Ahi Evran kültürünü bilen insanlar. İnançlarıyla beraber, sevgiyle alışverişi bütünleştirmiş kişiler. Asırlardır ayakta olan bu çarşımızı ve esnafını kaybetmememiz lazım. Bu değerlerimiz kaybolursa bir daha bunlar yerine gelmez. Geri dönüş çok zordur. Bu çarşımızı hep birlikte destekleyim. Esnafımız ciddi indirime gidiyor. Esnafımız yeni mal getirdi, çeşitlerini artırdılar. Uygun fiyatlı satacaklar."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.