Isparta

Lise öğrencisi 3 kızdan haber alınamıyor...

09:30 24 Şubat 2020 10 Yorum Var
Lise öğrencisi 3 kızdan haber alınamıyor...

Isparta'da 4 gün önce kaybolan lise öğrencileri Tuana Yıldız (16), Gülizar Soy (16) ve Buse Aydoğan'dan (16) henüz haber alınamadı.

Isparta'da Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Tuana Yıldız ile okul arkadaşları Gülizar Soy ve Buse Aydoğan, 20 Şubat perşembe günü öğleden sonra ortadan kayboldu.

 

 

Aileler, kızlarına ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. 4 gündür yapılan tüm aramalara rağmen Tuana, Gülizar ve Buse'den haber alınamadı.

Kayıp kızları bulmak için çalışmalarını sürdüren güvenlik güçlerine şu ana kadar birkaç ihbarda bulunulduğu, ancak bunların asılsız olduğu belirtildi. Ailelerin endişeli bekleyişi sürüyor.

 

 

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Demir Ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Baba çocuğuna karışamaz öğretmen karışamaz İstanbul sözleşmesi bu ülkeye yapılan en büyük ihanettir Türk aile yapısının altına bomba konulmuş değil patlatılmıştır
    Cevapla
  • Ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah çocuklarımızı korusun... Aile terbiyesi önemli ..
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Yayınlanan, özendirilen hayat örnekleri için beraber kafa kafaya verip başlarını belaya sokmuş olabilirler. Allah yavrularımızı korusun ama önce evebeyn olarak ne verebildik diye kendimize soralım. Bu kız Evlatlarımız için değil sadece, bu evlatların esir alınmış zihinlerini fırsata dönüştüren aşağılıkların da evebeynleri vardı, ne verebildi? Önce aile sonra da medya olarak sizler mahşerde hesap vereceksiniz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hekim 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaşına uymayan makyaj yapan ve böyle iddialı pozlar veren kızların, TV dizilerinden etkilenip batıdan özendikleri ''serbest ve zengin hayat'' için evlerini terk etmeleri şaşırtıcı mı? Kadın cinsi ne yazık ki, giyim ve lüks yaşama çok düşkün oldu. Son yıllarda artan kadın cinayetlerinin %70'inin sebebi de budur. Eğitim yoluyla önlem alınmalı ve sapkın TV dizilerine son verilmelidir. Sadece erkeklere ağır ceza verilmesinin bu dejenarasyonu önleyebileceği kuşkuludur.
    Cevapla
  • veyn 4 yıl önce Şikayet Et
    ne liseliiiii ne liseli. 16 yaşındaki çocuk sayılmaz. Kanunları da değiştirmek lazım. Reşit olmuşlar. Kafalarına göre iş yapabilirler. Polisi ,gündemi yok yere meşgul etmeyin. Beraber bir arkadaşlarının evine gitmişlerdir. Ailelerine isteseler haber verirlerdi,demek ki araları iyi değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.