Isparta

Kayıp kızların son görüntüsü ortaya çıktı

07:44 25 Şubat 2020 14 Yorum Var
Kayıp kızların son görüntüsü ortaya çıktı

Isparta'da kayıp lise öğrencileri Tuana Yıldız (16), Gülizar Soy (16) ve Buse Aydoğan'ın (16), ortadan kaybolmadan önce kendi aralarında kurdukları WhatsApp grubundan kaçma planları yaptıkları ortaya çıktı.

Isparta'da Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Tuana Yıldız ile okul arkadaşları Gülizar Soy ve Buse Aydoğan, 20 Şubat Perşembe günü öğleden sonra ortadan kayboldu. Aileler, kızlarına ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. 5 gündür yapılan tüm aramalara rağmen Tuana, Gülizar ve Buse'den haber alınamadı.

Kayıp kızların anneleri bu sabah ulusal televizyon kanalında yayınlanan programa konuk oldu. Anneler programda, kızlarının WhatsApp görüşmelerinden bahsetti. Programda kızların kaçma planları yaptığı konuşmalar okundu. Konuşmalarda kızların kendi aralarında 'Çok uzak oralar', 'İzmir yolu ne taraf oraya kadar gitmemiz lazım', 'Ben korkuyorum ama kararlıyım', 'Bari para biriktirelim', 'Dileniriz' gibi konuşmalar yaptıkları ortaya çıktı.

DENİZLİ'DE TESPİT EDİLDİLER

Diğer yandan 3 liseli kızın Denizli'ye gittikleri tespit edildi. Canlı yayın programında kayıp kızların dün saat 15.00-16.00 sıralarında Denizli'de görüldüğü ve otostopla bir minibüse binerek Sarayköy'e gittikleri ihbarında bulunulduğu da dile getirildi.

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • zeynep 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim zamanımızda saçlarımız bağlanmadan örülmeden kurdele olmadan okula almıyorlardı şimdikiler maşallah onları yapmadan gelin der gibiler yoldan çıkılırsa tekrar bulamamak çook zordur sonuç işte boyle
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam da dediğim gibi ...
    Cevapla
  • Akıllı ol 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaştaki kızlar doğruyu yanlışı anlamalta zorlanıyor aklu bir karış havada baba ve anne ilgi göstermesi lazım
    Cevapla
  • avrupa aaa 4 yıl önce Şikayet Et
    erken evliliğin zararları işte, bak ne güzel erken evliliğe karşıyız kızlarımız başını alıp istediği yere gidebiliyor. ne güzel değil mi yeni kanunlar çıksın kızlar reşit olmadan da istediği yere gidebilsin, gidebilsin de tamamen belamızı bulalım.
    Cevapla
  • M.i. 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen çok çok haklısın hep beraber vebalimiz var
  • ZEKİ DURAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Milleti bundan daha iyi yıkamazsınız anne ve baba evladına hesap soramayacak neresin kızı evladım ne işin vardı utanmıyormusun diyemeyeceksin ve sonuç unutmayalım eğer Müslümansan ve Müslüman ülke isen din sana izin verirken edep haya sualini devlet özgürlük safsatası adı altında evladını yetiştirmene arkasından koşmana engel oluyorsa af edersiniz ahırda Eşekten ne farkı var bu evlatların unutmayalım din nasihattır faydası olmayan ilmin dini de olmaz Müslüman bir milletin yasaları dine dayanmaz ise o ülke virane olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.