Isparta

Komşularına kızıp pankart astı, görenler şaştı kaldı

16:12 14 Eylül 2021 7 Yorum Var
Komşularına kızıp pankart astı, görenler şaştı kaldı

Isparta’da evinin önüne park eden araçlara sinirlenen vatandaş kızarak evinin önüne pankart astı. Olaya tepki gösteren mahalle muhtarı şikayette bulundu.

Halife Sultan Mahallesi 124. Caddede ikamet eden bir vatandaş komşularının evinin önüne araç park etmemesi için hakaret içeren bir pankart astı. Pankarta ‘Bu evin önüne araç park eden şerefsizdir’ yazan vatandaş için Mahalle Muhtarı Veli İşlek, zabıtaya başvuruda bulundu. Olay yerine gelen Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ev sahibine ulaşmaya çalıştı. Şehir dışında olduğu öğrenilen ev sahibi için zabıta, pankartın kaldırılması amacıyla yasal işlemleri başlattı.

“KOMŞULARI DA ÇOK RAHATSIZ”

Halife Sultan Mahallesi Muhtarı Veli İşlek, ev sahibinin komşularıyla sıkıntıları olduğunu belirterek, 5-6 kişiyle mahkemelik olduğunu söyledi. İşlek, “Ablamız devamlı ‘komşular yok balkona çıkıyor, yok dışarıda duruyor’ diyor. Yan tarafta Almanya’daki bir ağabeyimiz var onun kiracısı aracını park ediyor. ‘Neden benim evimin önüne park ediyorsun’ gibisine kavga ediyor. Valilik, emniyet ve zabıta müdürlüğünü çok meşgul eden bir şahıs. Sık sık sıkıntı yaşıyoruz. Komşuları da çok rahatsız. Yandaki apartmanda bir komşusu balkona çıkıyor diye rahatsız oluyor. Vatandaş balkonuna çıkamayacak mı? Belediyeden emekli bir ağabeyimiz vardı, rahat edeceği zaman Çünür Mahallesi’ne taşındı. Hep bunun yüzünden” dedi.

“ETRAFTAKİLERE LAF ATMACASINA BİR PANKART YAPTIRMIŞ”

Ev sahibinin araçların park etmemesi için yasak olmasına rağmen yola duba çaktırdığını ileri süren İşlek, “Benim hakkımda da görevimi yapmadığıma dair dilekçe vermiş. ‘Abla komşularla gelelim ne sıkıntınız varsa çözüm bulalım’ diyorum ‘beni vatandaşla muhatap etme’ gibisinden cevaplar veriyor. Sonra beni valiliğe şikayet ediyor. Komşuları emniyete şikayet ediyor” diye konuştu.

Muhtar Veli İşlek, dubalardan dolayı evin önüne zaten araç parkı yapılamayacağını belirterek, “Etraftakilere laf atmacasına bir pankart yaptırmış. Aslında bu suç. Bu konuda gerekli mercilere müracaatımızı yaptık. Onlar da gerekeni yapacaktır. Sorunun tatlılıkla çözülmesini istiyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Nemelazım 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam park konusunda haklı. Sarı ve beyaz çizgili kaldırımın yanına park edemezsiniz. Sadece yolcu veya eşya indirip bindirmek için durabilirsin. Bütün dünyada kural böyledir. Kabahat kaldırımı böyle boyayan kişilerde.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • adam 2 yıl önce Şikayet Et
    ev alma komşu al
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Yoludamı tapulu malı yapmış. O dubaları oraya değilde
    Cevapla
  • ısparta 32 2 yıl önce Şikayet Et
    o dubalarda ve o pankart illa habermi olması lazımdı bunları kaldırmak içinorada senelerdir çakılı şimdi fark ettiniz. ev sahibide mahallenin sahibi zannediyor heralde kendisini
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Sokak kamu malıdır, babasının malı bahçe duvarının içindedir.Saçmalamasın.BEn adama o kırmızı dubaları yediririm.Gitsin kime şikayet ederse etsin. KEşke bu vatandaş İstanbul bağcılar ya da güneşlide yaşasaymış.Orda trafik yok çok rahat ederdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.