İstanbul

Kayserispor-Fenerbahçe maçında tribündeki olay

20:05 20 Ekim 2015
Kayserispor-Fenerbahçe maçında tribündeki olay

Türkiye Futbol Federasyonu, Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nden olayla ilgili işlemlerin 6222 sayılı kanun çerçevesinde yapılmasını talep etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe arasında yapılan maçta ev sahibi ekip tribününde Fenerbahçe forması giymiş bir çocuğa yönelik yapılan tepkiler ve bundan dolayı minik taraftarın ağlamasıyla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nden talep etti.

TFF'den yapılan açıklamada, ilgili olayda küçük bir çocuğu ve babasını tehdit eden kişilerin tespiti ve gerekli işlemlerin gerçekleştirilmesi hususunda takipçi olunacağı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşması öncesi Kayserispor tribününde yaşanan üzücü bir olay yayıncı kuruluş kameraları tarafından tespit edilmiştir. Yaşanan bu olayla ilgili olarak federasyonumuz, Kayseri Emniyet Müdürlüğü ile görüşmüş ve gerekli işlemlerin 6222 sayılı kanun çerçevesinde yapılmasını talep etmiştir." 

Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü'nün de Kayserisporlu taraftarların tepkisine maruz kalan minik taraftarı, 9. haftada Galatasaray ile oynanacak derbiye davet etme kararı aldığı öğrenildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.