İstanbul

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden engellilere destek

11:41 10 Aralık 2015
İstanbul Büyükşehir Belediyesinden engellilere destek

Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü, seminerler, bireysel ve aile destek programlarıyla yaklaşık 105 bin engelli ile yakınına manevi destek hizmeti verdi

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü (İSEM), düzenlediği seminerler, bireysel ve aile destek programlarıyla yaklaşık 105 bin engelli ve yakınına manevi destek hizmeti sundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İSEM ile Beyoğlu Müftülüğü işbirliğiyle bu kapsamda Manevi Bakım Semineri düzenledi.

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Beyoğlu İlçe Müftüsü Aydın Yığman, Beyoğlu Müftülüğü personeli ile engelliler ve aileleri katıldı.

Beyoğlu Müftüsü Aydın Yığman, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan seminerde, İslam dininin engelli bireylere ve engelliliğe manevi anlamda özel bir değer yüklediğini belirtti. 

Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi de, "Engelli kardeşlerimiz ve ailelerinin her zaman yanındayız. Kaymakamlığımızın kapılara sizler her zaman açıktır" ifadelerini kullandı.

Seminer kapsamında ayrıca, Fatih Sultan Mücahitler Kız Kur'an Kursu öğrencileri "Bize Rahmet Lazım" adlı ilahiyi işaret diliyle okudu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.