İstanbul

Basketbolda maçın ardından

21:30 13 Nisan 2016
Basketbolda maçın ardından

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında sahasında Abdullah Gül Üniversitesi'ni 56-40 yenerek seriyi 1-1'e getiren Galatasaray'da başantrenör Ekrem Memnun, dün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan oyuncularının sağlık durumuyla ilgili net bir bilgiye sahip olmadığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Memnun, karşılaşmada akıllı oynadıklarını dile getirerek, "İlk yarı çok iyi basketbol oynadık. İkinci yarı yorgunluk baş gösterdi ama ona rağmen kazanmayı başardık. Oyuncularımın sağlık durumuyla ilgili net bir bilgiye sahip değilim o yüzden yanlış bir şey söylemek istemiyorum." diye konuştu.

Ekrem Memnun, sezon sonunda takımdan ayrılacağına dair haberlerin sorulması üzerine, "Şu anda sadece maçla ilgili konuşmak istiyorum." ifadesini kullandı.

Galatasaray oyuncularından Cansu Köksal ise kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, son maçı da alıp turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Cansu, rahatsızlığı nedeniyle dün kaldırıldığı hastanede kendisine gıda zehirlenmesi teşhisi konduğunu ifade etti.


- Abdullah Gül Üniversitesi cephesi


Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Galatasaray'ın karşılaşmaya yüksek motivasyonla çıktığını ifade etti.

Galatasaraylı oyuncuların yaşadığı rahatsızlığa göndermede bulunan Avcı, "Maçta mikrop yer değiştirmiş gibiydi. Rakibimizi, hasta haliyle bu kadar efor sarf ettiği için tebrik ediyorum. İkinci yarı baskıyı kırdık ama olmadı. Bu şut yüzdesiyle kazanmamız zordu. Güzel bir üçüncü maç bekliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.