İstanbul

Maçın ardından

16:48 17 Nisan 2016
Maçın ardından

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Gaziantepspor'u 4-1 yenen Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, takım olarak oyun planına sadık kaldıklarını ve iyi futbolla güzel bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Avcı, maça baskılı başladıklarını ve rakiplerine geniş alan bırakmadıklarını aktararak, "Özellikle ön ve kenar oyuncularımızın ayaklarının yere sağlam basmasını istedik. Oyuna öyle başladık ve hücumda da etkili oyunumuzu sürdürerek goller bulduk. Rakibimiz 10 kişi kalınca, işimiz daha da kolaylaştı. Çok fazla şut atarak, çok fazla pozisyona girerek, rahat bir galibiyet aldık." dedi.

Tecrübeli teknik adam, ligde dördüncü sıradaki yerlerini sağlamlaştırıp, üçüncülüğü zorlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.


- Topçu: "Kırmızı kart ve sonrasındaki gol, olumsuz etkiledi"


Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise İstanbul'dan puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını kaydetti.

Ligin kalan bölümünde alacakları puanların altın değerinde olduğunu ifade eden genç teknik adam, "Buradan alacağımız puan veya puanlar bizi çok rahatlatacaktı. Geriye düştük. Ardından duran toptan attığımız golle umutlandık. Ancak kırmızı kart ve sonrasında kalemizde gördüğümüz gol, bizi olumsuz etkiledi. Sahadan mağlup ayrılmak durumunda kaldık." diye konuştu.

Mutlu Topçu, ligde kalan maçların önemine dikkati çekerek, "Son haftalara girdikçe her puanın önemi daha da artıyor. Alacağımız puanlarla tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.