İstanbul

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

15:44 22 Nisan 2016
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bağcılar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Kutlama programı kapsamında Gaspıralı İsmail İlkokulu öğrencileri, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı makamında ziyaret etti. Çağırıcı, çocukların bayramını kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Çağırıcı'nın koltuğuna 4. sınıf öğrencisi Semih Yusuf Uyanık oturdu ve kısa süreliğine başkan olarak ilçeyi yönetti. Uyanık, 23 Nisan'ı sevinçle kutladıklarını belirterek, katkılarından dolayı arkadaşları adına Çağırıcı'ya teşekkür etti.

Bağcılar Meydanı'nda 2 gün boyunca farklı etkinliklerin gerçekleştirileceği kutlama programında konuşan Çağırıcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her yıl coşku içerisinde kutladıklarını aktararak, öğrencilere "Sizin en iyi şekilde yetişmeniz için yeni projeleri hizmete sunuyoruz. Kapalı yüzme havuzları, 8D sinema planetaryum ve bilgi evleri gibi örnek gösterilen önemli tesisleri hizmetinize sunuyoruz. Tesislerimizdeki hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanmanızı istiyorum." şeklinde seslendi.

Bağcılar Belediyesi Bilgi Evleri, Engelliler Sarayı ve Bağcılar'daki okullardan öğrenciler, mehter konseri, Hint dansı ve müzikli gösterilerin yanı sıra Kafkas, Diyarbakır, Akçaabat, Silifke, Kars, Aydın, Elazığ, Gaziantep'ten halk oyunlarından örnekler sundu.

Kutlamalar kapsamında Engelliler Sarayı resim atölyesi kursiyerleri, trafiğe kapatılan Çarşı Caddesi'ndeki bir duvara yağlı boya çalışması yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.