İstanbul

Turkcell Dergilik, 300 yayına ulaştı

10:40 14 Mart 2017
Turkcell Dergilik, 300 yayına ulaştı

Turkcell'in en popüler yüzlerce dergiyi cebe taşıyan uygulaması Dergilik'e 13 yeni yayın daha eklendi. Platformdaki dergi sayısı yeni eklenenlerle 300'e ulaştı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, platforma, şubat ayında Platin, Ouattroruote, Oyungezer, Evo Türkiye, Fotoğraf Dergisi, OT, Ege Plus, EtiLife, Mazzam, Siyer Araştırmalar, Siyer Çocuk, Siyer İlim&Tarih&Kültür ve Tatumag olmak üzere 13 yayın daha eklendi.

Şubatta 650 bin dergi indirme sayısını bulan Dergilik'te, en çok "Eğlence" kategorisindeki yayınlar okundu. Bu kategorinin altında ise sırasıyla en fazla mizah içerikli Leman, gezi ve keşif alanında yol göstericilik yapan Atlas ile kadınların yaşam stili belirleyicilerinden Cosmopolitan indirildi.

Platformdaki 300 yayın "Mizah", "Aile ve Çocuk", "Dekorasyon", "Bilim ve Teknoloji", "İş Dünyası", "Erkek", "Hobi", "Eğlence" ve "Kadın" kategorilerinde yer alıyor. Dergilik'te bulunan dergilerin hem güncel hem de eski sayılarına ulaşılabiliyor. Bu sayede favori olarak belirlenenlere mobil cihazlardan her an erişim sağlamak mümkün oluyor.

Uygulamayla birlikte Turkcell'lilere diledikleri dergileri indirip okuyabilmeleri için kullanabilecekleri 5 GB'lık mobil internet paketi de hediye ediliyor. Dergilik, sadece Turkcell'liler değil, diğer operatör müşterileri tarafından da kullanılabiliyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.