İstanbul

Şişecam'a ecza fuarında yoğun ilgi

11:18 14 Mart 2017
Şişecam'a ecza fuarında yoğun ilgi

Şişecam Cam Ambalaj, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ilaç fuarı CPhI İstanbul 2017'de geniş ürün yelpazesiyle ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.

Şirketten yapılan açıklamada, Şişecam'ın, İstanbul Fuar Merkezinde eczacılık sektörüne yönelik düzenlenen fuarda cam ambalaj konusundaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne serdiği aktarıldı.

Şişecam Cam Ambalaj'ın eczacılık sektörüne yönelik olarak hem bal hem de beyaz renkte cam ambalaj üretim kabiliyetine sahip olduğunun kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz, Eskişehir'deki fabrikasında ecza şişesi üretiminin gereklerinden biri olan 'Temiz Oda' uygulamasına da sahip. Yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alana kurulmuş olan temiz oda uygulaması her yıl akredite bir kuruluş olan Uluslararası Temiz Oda Kontrol ve Mühendislik (I.C.C.E) tarafından ISO Class 8 şartlarını garanti etmek üzere onaylanıyor. Aynı zamanda Avrupa Farmakopesi standartlarına da uygun olan bu alanda ürün, ambalaj malzemeleri, ekipman ve personelden alınan örneklerle mikrobiyolojik analizler yapılıyor. Türkiye'de ecza sektörüne cam ambalaj üreten tek üretici konumundaki Şişecam Cam Ambalaj, birçok ulusal ve uluslararası firmanın tedarikçisi konumunda bulunuyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.