İstanbul

TÜMOSAN, Amasyalı çiftçileri ağırladı

15:33 15 Mart 2017
TÜMOSAN, Amasyalı çiftçileri ağırladı

Traktör ve dizel motor üretiminde 41 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN, Amasyalı çiftçileri Konya'daki fabrikasında ağırladı.

TÜMOSAN'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 12'ncisi düzenlenen TÜMOSAN Fabrika Günleri'ne bu hafta Amasya bölgesinden 50 çiftçi katılım gösterdi.

TÜMOSAN Pazarlama Müdürü Tuncay Abay ve Fabrika Müdürü Osman Babaoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte çiftçiler, traktör ve motor üretimini yerinde inceleme fırsatı buldu.

TÜMOSAN Genel Müdür Yardımcısı Serhun Olgun, fabrika gezileriyle ilgili olarak, "Yerli motor ve traktör üretiminin Türk tarımı açısından önemli olduğunun bilincinde olan çiftçilerimiz, TÜMOSAN'ın sahip olduğu yüksek üretim teknolojisini yerinde gördükten sonra memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu da bize işimizi doğru yapma yolunda daha da güç veriyor. 2017 yılı içerisinde 100'ün üzerinde çiftçi grubumuzu fabrikamızda ağırlayarak yerli üretimi birebir görmelerini hedeflemekteyiz." ifadelerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.