İstanbul

Bisiklet ve elektrikli motosiklet satışları katlandı

12:36 11 Mayıs 2017
Bisiklet ve elektrikli motosiklet satışları katlandı

E-ticaret platformu n11.com, havaların ısınmasıyla yollara çıkan bisiklet ve motosikletlerin yanı sıra son dönemin gözdesi elektrikli kaykay satışlarındaki yükselen grafiği açıkladı.

n11.com, bu yılın 4 ayı ve 2016’nın aynı dönemine göre karşılaştırmalı analiz ettiği bisiklet, elektrikli motosiklet ve elektrikli kaykay satışlarını paylaştı. Sonuçlar, havaların ısınmasıyla yollara dökülen çift tekerlilerin karne ve yaz dönemine yaklaşırken, en yüksek satış rakamlarını yakaladığını ortaya koydu.

Şirket verilerine göre, elektrikli motosiklet satış adedinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 40 artış kaydedildi. Yine aynı dönemde kask satışlarında yüzde 86, kıyafet ve ekipman satışlarında yüzde 95 ve motosiklet yedek parça satışlarında da yüzde 152 artış oldu. Elektrikli bisiklet satışlarında yüzde 200’e varan artış kaydedilirken, bisiklet satışları da yüzde 90 arttı.

Kendi kendine dengede kalabilen elektrikli kaykay (hoverboard) satışları ise bu yılın 4 ayında 2016'nın aynı dönemine göre yüzde 90’a varan artış gösterdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.