İstanbul

TEB'in " Kadın Bankacılığına" uluslararası ödül

13:50 16 Mayıs 2017
TEB'in " Kadın Bankacılığına" uluslararası ödül

Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) kadın patronların iş hayatındaki ihtiyaçlarını bütünlüklü bir hizmet anlayışıyla ele aldığı TEB Kadın Bankacılığı hizmeti European Business Awards tarafından ödüle layık görüldü.

TEB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl onuncusu düzenlenen European Business Awards'ta "Kadın Bankacılığı" alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla "Müşteri Odaklılığı" kategorisinde onur kurdelesi almaya hak kazandı. Banka, bu ödülle Avrupa'nın en müşteri odaklı kurumları arasında yerini aldı.

Dubrovnik'te düzenlenen törenle kazananların duyurulduğu ve 34 ülkeden 33 binden fazla firmanın başvurduğu European Business Awards'ta TEB, kendi kategorisinde Ruban d'Honneur (Onur Kurdelası) almayı başaran tek Türk bankası oldu.


- "Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, yaptıkları çalışmalarla Avrupa'nın en başarılı kurumları arasında yer almaktan gurur duyduklarını bildirdi.

Kadın iş gücünün öneminin her geçen gün arttığı bu dönemde onların ekonomide sadece tüketici değil üretici kimliği ile de var olmasına odaklandıklarını kaydeden Boz, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu inançla oluşturduğumuz TEB Kadın Bankacılığı departmanıyla kadın patronların iş hayatındaki ihtiyaçlarını bütünlüklü bir hizmet anlayışıyla ele alıyor, tamamen kendilerine özel çözümler geliştiriyoruz. Kısa sürede kat ettiğimiz yol ve elde ettiğimiz başarılar bizlere doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyor. Önümüzdeki dönemde de TEB Kadın Bankacılığı ile ülkemizin potansiyelini daha ileri taşımak amacıyla çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.