İstanbul

Beykoz Kent Konseyinden 215 çocuğa bayramlık giysi

15:17 09 Haziran 2017
Beykoz Kent Konseyinden 215 çocuğa bayramlık giysi

Beykoz Kent Konseyi ve Kızılay Avrasya Şubesi, ilçedeki okul yönetimleri tarafından seçilen 215 çocuğa bayramlık giysi sevinci yaşattı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Beykoz Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri, Türk Kızılayı Avrasya Şube Başkanı Saadettin Çay ile birlikte öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.

Konuya ilişkin Beykoz Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu'nun şu görüşlerine yer verildi:

"Onbir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’imizi kardeşlik, paylaşma duyguları içinde hep birlikte yaşarken, çocuklarımızı da sevindirmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Ramazan bayramı yaklaşırken kıymetli çocuklarımıza bayramlık kıyafet hediye etmek istedik. Kabul etmeniz, bizleri çok mutlu edecektir. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyor, güzel bayramlar yaşamanızı yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duayla hepinizi Allah’a emanet ediyorum çocuklar".

Türk Kızılayı Avrasya Şubesi Saadettin Çay iseTürk Kızılayı’nın Dünya’nın dört bir yanına 'Kırmızı Hilalli Şapkasıyla' ulaştığını ve tanındığını vurgulayarak, "Türk Kızılayı Avrasya Şubemiz de diğer şubelerimiz gibi çok sayıda hizmet veriyor. 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılında bin 500 üniversite öğrencisine burs olanağı sağladık. Ramazanın bereketini birlikte yaşamak için biz Kızılay olarak sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok yerinde insanlarla beraber olmaya, onlarla iftar yapmaya, çalışıyoruz. Şubemiz, hayırseverlerin katkılarıyla İdlip’te her gün bin 100 kişiye iftar vermektedir. İstanbul’un farklı ilçe okullarında da çocuklarımıza karne hediyeleri verdik. Sizleri de şimdiden kutluyor, bayramınızı tebrik ediyorum" ifadelerine yer verildi.

Konuşmaların ardından 215 çocuğa bayramlık giysileri verildi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.