İstanbul

MODD/group, Satya İnşaat ile anlaştı

15:16 12 Temmuz 2017
MODD/group, Satya İnşaat ile anlaştı

MODD/group, müşteri portföyüne Satya İnşaat'ı ekledi.

MODD/group açıklamasına göre, bünyesinde MODD/works, MODD/startup ve MODD/paper şirketlerini bulunduran MODD/group, iş ortakları arasına, Türkiye'nin yeni nesil inşaat şirketi Satya İnşaat'ı kattı.

Şirket, reklam ajansı, ürün tasarımı ve girişimciliğe dair proje geliştirme gibi multidisipliner yapısıyla öne çıkarak İstanbul, Hong Kong ve Londra'daki ofisleriyle 220'den fazla markaya hizmet veriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen MODD/group Kurucu ve Üst Yöneticisi (CEO) Cem Has, Satya İnşaat ile başlattıkları yeni iş ortaklığında yeni nesil inşaat şirketinin yeni nesil ajansla buluştuğunu, bu buluşmadan oldukça memnun olduklarını belirterek, yeni neslin ajansı MODD/group'un Türkiye'nin en önemli markaları ile yeni dünya düzenine göre stratejiler ortaya koyup tasarımlar oluşturduğunu kaydetti.

Has, "Satya İnşaat da inşaat sektörünün yeni nesil şirketi olarak, sektördeki güven olgusu ve mükemmeliyet anlayışını yeniden inşa etmek hedefiyle çalışıyor. Tıpkı bizler gibi 'sıfır kusuru' ilke olarak benimsiyor. Satya İnşaat'a kreatif ajans konularında hizmet vereceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.