İstanbul

Vodafone'un inovasyon şirketine 2 ödül

12:23 17 Temmuz 2017
Vodafone'un inovasyon şirketine 2 ödül

Vodafone Türkiye'nin global inovasyon şirketi OKSİJEN, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ARI Teknokent tarafından düzenlenen BEETECH 2016 Ödülleri'nde Büyük Ölçekli Firma kategorisinde "Ar-Ge Personel Oranı" ve "Fikri Sınai ve Mülkiyet Hakları" dalında ödül kazandı.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, marka, global inovasyon şirketi OKSİJEN aracılığıyla Türkiye'nin öncü teknoparklarından İTÜ ARI Teknokent tarafından düzenlenen BEETECH 2016 Ödülleri'nde, hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla iki ödül kazandı.

OKSİJEN, İTÜ ARI Teknokent Performans Kriterlerine göre verilen ödüllerde Büyük Ölçekli Firma kategorisinde "Ar-Ge Personel Oranı" ve "Fikri Sınai ve Mülkiyet Hakları" dallarında büyük ödülün sahibi oldu. Söz konusu ödülleri OKSİJEN adına OKSİJEN Ar-Ge Program Yöneticisi Aziz Yücetürk aldı.


- "Gücümüzü yenilikçilikten ve global birikimimizden alıyoruz"


OKSİJEN Genel Müdürü Murat Ekşioğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Vodafone Grubu'nun ortaklıklarıyla birlikte 26 ülkedeki 400 milyonu aşkın Vodafone abonesi için teknoloji üreten ve Türkiye'den yurt dışına teknoloji ihraç eden bir şirket olarak faaliyetlerine devam ettiklerini belirtti.

Vodafone Türkiye çatısı altında global inovasyon merkezi olarak faaliyet gösteren OKSİJEN'in Türkiye'de üretilen yenilikçi çözümlerini, Vodafone'un faaliyet gösterdiği tüm ülkelere ihraç ettiklerini aktaran Ekşioğlu, şunları kaydetti:

"Bu teknolojileri üretirken gücümüzü yenilikçilikten ve global birikimimizden alıyoruz. Teknolojiye yön veren ekibimizin çalışmaları sonucunda alanında Türkiye'nin en prestijli ödülü olmaya aday BEETECH 2016’da aldığımız 2 ödülle başarılı grafiğimizi sürdürüyoruz. OKSİJEN olarak Türkiye'nin dijitalleşmesi vizyonu çerçevesinde ülkemizin bir teknoloji üretim merkezi olması yolunda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.