İstanbul

VakıfBank'tan TROY ve Discover ortak logolu bankomat

11:09 25 Ekim 2017
VakıfBank'tan TROY ve Discover ortak logolu bankomat

VakıfBank, Türkiye'nin Ödeme Yöntemi (TROY) ve Discover Finansal Hizmetler ortak platformuna dahil olarak bankomatlarını uluslararası işlemlerde kullanıma açtı.

Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka, müşterilerinin dünyanın dört bir yanında finansal erişimlerini kolaylaştıracak yeni bir iş birliğine imza attı.

TROY ve Discover Finansal Hizmetler ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, VakıfBank'ın TROY logolu bankomatları uluslararası işlemlerde kullanıma açıldı. Bu sayede, VakıfBank bankomatlarıyla 185 ülkede, 41 milyonun üzerinde alışveriş noktasında ve 1,9 milyonun üzerinde ATM'de işlem yapılabilecek.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen VakıfBank Ödeme Sistemleri ve Dijital Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Yeşil, bankomatlarının sahip olduğu özellikler sayesinde dünyanın birçok yerinde kart kullanıcılarına hizmet verdiklerini kaydetti.

Söz konusu iş birliği ile Türkiye'de bir ilke imza attıklarını ve bundan mutluluk duyduklarını belirten Yeşil, "Gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde TROY ve Discover ortak platformuna dahil olan bankomat sahiplerimiz, 185 ülkede, 1,9 milyonun üzerinde ATM'de vadesiz hesaplarından kolaylıkla para çekebilecek, 41 milyonun üzerinde alışveriş noktasında alışverişlerini sorunsuz bir şekilde yapabilecek." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.