İstanbul

AK Parti Avcılar İlçe Başkanı'ndan belediyeye eleştiri

19:54 09 Kasım 2017
AK Parti Avcılar İlçe Başkanı'ndan belediyeye eleştiri

AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin "belediyeyi her anlamda daha kötü bir duruma sürüklediğini" öne sürdü.

AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Tepe, yaptığı yazılı açıklamada, Avcılar Belediyesi'nin bazı çalışmaları hakkında eleştirilerde bulundu.

Avcılar Belediye Başkanı Benli'nin, 30 Mart 2014 tarihinde "Önce İnsan" sloganıyla daha yaşanabilir bir şehir, marka bir şehir anlayışı iddiasıyla halktan oy aldığına işaret eden Tepe, "Bırakın marka bir şehir olmayı, belediyeyi her anlamda daha kötü bir duruma sürüklemiştir." ifadesini kullandı.

Benli'nin, 3,5 yılda taş üstüne taş koymadığını iddia eden Tepe, daha önce şaibeli bir çöp ihalesi yaptığını iddia ettiği yönetimin şimdi de başka şaibelere yol açacak ihaleler için yetki istediğini savundu.

Açıklamasında, eleştirdiği icraat ve girişimleri maddeler halinde sıralayan Tepe, şöyle devam etti:

"Hiçbir yatırım olmamasına ve borç batağında olmasına rağmen sürekli borçlanma talebinde bulunması, bu kurumun ne kadar kötü yönetildiğinin açık göstergesidir. Düşünün ki, belediye çalışanlarının birikmiş maaş borçlarını ödeyebilmek için Meclis'ten borçlanma yetkisi isteyen bir konuma düşmüştür."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.