İstanbul

Havalimanında Rus turist akıl hastası çıktı!

10:37 03 Aralık 2017 3 Yorum Var
Havalimanında Rus turist akıl hastası çıktı!

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları temizlemeye kalkınca gözaltına alındı...

Kadın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları silen Basha, polis ve sağlık ekiplerini uzun süre uğraştırdı.

Çeçen uyruklu Rus vatandaşı Malika Abo Basha, Onur Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Rusya'nın Nalçik şehrine gitmek için işlemlerini yaptırdıktan sonra pasaporttan geçerken vize ihlali çıkınca Atatürk Havalimanı'nı birbirine kattı. Önce pasaport polislerine bağıran Malika Abo Basha daha sonra elindeki bezle Atatürk Havalimanı'nda bulunan kontuarları temizlemeye başlayınca olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri uzun süre Basha’yı ikna etmeye çalıştı. Rus kadın ara ara derdini İngilizce anlatmak da istedi. İkna çabaları sonuçsuz kalınca göz altına alınmak istenen Basha, özel güvenlik memurlarına saldırmaya kalktı.

Kendisini sakinleştirmek için kahve içmeye çağıran özel güvenlik memuruna, “Bizim başkan benimle oturmak istiyor. Kahve içmek istiyor, ben istemiyorum. Sen kimsin” dedi. Sağlık ekiplerine uçağa binmek istediğini söyleyen Basha, “Burada yakın bir ülkede adam öldürüyorlar. Burada da olabilir. Sizin ülkede beni uçağa bindirmeden bana rahat yok” dedi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • musa bobur 4 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • tonya 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah beraberinde olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin. Hastalık çekene de zor, çevresine de zor.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.