İstanbul

Ümraniye Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğüne 31 araç tahsis etti

21:12 18 Aralık 2017
Ümraniye Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğüne 31 araç tahsis etti

Ümraniye Belediyesi, denetimlerin daha hızlı yapılmasını sağlamak amacıyla Ümraniye Emniyet Müdürlüğü’ne gelecek yıl için 31 araç tahsis etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların huzuru, güvenliği ve daha hızlı hizmet almasını sağlamak için her yıl olduğu gibi bu yıl da 26 araç, 4 motosiklet ve 1 minibüs ile Ümraniye Emniyet Müdürlüğü'nün araçları yenilendi.

Araç teslim törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ümraniye Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye Belediye başkan yardımcıları, Ümraniye Kızılay Şube Başkanı Ali Şentürk katıldı.

Ümraniye Belediyesi başkanlık makamında, Can ile Çakır arasında imzalanan protokole göre, Ümraniye Belediyesi tarafından 26 binek, 4 motosiklet ve 1 minibüs olmak üzere 31 araç İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edildi.

Ümraniye Emniyet Müdürü Çakır, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ümraniye gerçekten parmakla gösterilecek ilçelerden bir tanesidir. Ümraniyemizin güvenliği ve huzuru için teşkilatımıza yapmış olduğu maddi manevi destek ve katkılarından dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Ümraniye Belediye Başkanı Can da her sene olduğu gibi bu yıl da artan sayıyla ilçe emniyetine destek verildiğini belirterek, "Amacımız ekiplerin vatandaşlarımıza daha hızlı ve güvenli hizmet vermesine katkı sağlamaktır. Bu durum ise bizleri mutlu ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.