İstanbul

Kuveyt Türk'ten dijitale özel 6 yeni reklam filmi

10:39 20 Aralık 2017
Kuveyt Türk'ten dijitale özel 6 yeni reklam filmi

Kuveyt Türk, alternatif dağıtım kanallarının yenilikçi ürün ve hizmetlerini, dijital platformlara özel hazırladığı altı filmden oluşan reklam serisiyle tanıtıyor.

Banka açıklamasına göre, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran inovatif ürün ve hizmetleriyle dikkati çeken Kuveyt Türk, "Senin Bankan", "XTM Şube", "Cebe Para Gönder", "QR Kodla Para Çekme", "5/24 Hazine" ve "Altın Veren ATM" gibi müşterilerinin bankacılık hizmetlerini diledikleri yerde ve zamanda yapabilmesi için geliştirdiği teknolojik çözümleri dijital platformalara özel hazırladığı esprili reklam filmleriyle anlatıyor. Filmler, bankanın reklam ajansı Gram İstanbul imzasını taşıyor.

Her bir filmde ilginç işlerle meşgul olan insanları konu alan seride, akla bile gelmeyecek meşgalelere sahip absürt ve komik karakterlerin hikayeleri yer alıyor. Karakterleri canlandıran oyuncu Bilal Çatalçekiç, altı film için altı ayrı tipe girdi. Çatalçekiç hem güreşçi, hem ürkek bir köpek eğitmeni, hem hırslı bir rekortmen, hem de hayatını halay çekmeye adamış bir halay başı oldu,

Açıklamada çekimlerinin dört gün sürdüğü bildirilen filmlerin yönetmenliğini Oğuz Uydu'nun üstlendiği belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.