İstanbul

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

11:39 27 Aralık 2017
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ahmet Yenilmez, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Mehmet Akif Ersoy'un hayatını konu edinen "Safahat" isimli oyunuyla turneye çıkan Yenilmez, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceledikten sonra "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerinden oluşan "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı.

Yenilmez, "Haber" kategorisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sırbistan Novi Pazar'da kendisine sevgi gösterisinde bulunan bir çocukla çektirdiği "Erdoğan Sevgisi" adlı fotoğrafa oy verdi.

Kayhan Özer'in çektiği fotoğrafın çok etkileyici olduğunu aktaran Yenilmez, "Bu fotoğraf, bizim asla vazgeçemeyeceğimiz mesuliyetlerimizi ve mecburiyetlerimizi anlatmaktadır." dedi.

Yenilmez, "Yaşam" kategorisinde ise iki kadının evlerine ulaşım şeklini yansıtan, Fikret Delal'ın çektiği "Rize'de Teleferikle Ulaşım" adlı fotoğrafı oyladı.

"Spor" kategorisindeki fotoğrafları da tek tek inceleyen Yenilmez, Ampüte Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonu olduğu maça ait, Abdullah Coşkun'un çektiği "Türkiye'nin Sevinci" adlı fotoğraftan yana oy kullandı.

Yenilmez, sporda önceliğin ahlak olduğunu vurgulayarak, "Bütün uzuvların yerinde olsa da sporcu olmana yetmez. Ancak ahlaklı insan olursan, uzvun eksik olsa da en iyi başarıyı elde eder ve gönüllerin şampiyonu olursun." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.