İstanbul

Karmod tuvalet kabinleri Moritanya'da

16:38 10 Ocak 2018
Karmod tuvalet kabinleri Moritanya'da

Karmod, tuvalet kabinleri kuzeybatı Afrika ülkesi Moritanya'da.

Karmod'dan yapılan açıklamada, Başkent Nuakşot'ta çölle bitişik deniz sahiline 21 adet kurulum yapılan ürünler WC duş kabini olarak kullanılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 3 metrekareden başlayarak 50 metrekareye varan ölçülerde çok farklı kullanım alanlarına hitap eden modüler birleşimli hızlı kurulumlu yapılar ürettiklerini belirtti.

Pratik kullanım özelliğindeki kabin ürünlerinin Afrika'nın bir çok ülkesinde tercih edilen yapı konumunda bulunduğunu belirten Öztürk, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Tüm dünyada çoğunlukla güvenlik, büfe ve WC duş çözümü olarak tercih edilen kabinlerimiz Afrika genelinde bu kullanımlara ilaveten ofis, konut, şantiye işçi kampı, askeri kamp gibi yapı alternatifi olarak talep görüyor. İyi izolasyonlu panel sistemiyle kolay iklimlendirme yapılabilen kabinlerimiz sıcak hava şartlarında bile konforlu bir ortam sunuyor. Hızlı kurulumlu birleşimli özelliğiyle 3,90x12,30 metre büyüklüğe kadar kapalı mekanlar oluşturabiliyoruz. Demonte sevkiyat yapılabilen kabin ürünlerimizde kullanılan elektrik, su tesisat malzeleri ve armatürlerine kadar her şeyi Türkiye’den gönderiyoruz.

Nuakşot'ta çöl ile bitişik deniz sahilinde kurulum yaptığımız WC duş kabinlerimiz 150x270 santimetre ölçüsünde üretim yapıldı. 21 adet üniteden oluşan kabinlerimizin her birinde alafranga wc ve duş ünitesi ayrı kapılardan girişli olarak bulunuyor. Kabinlerin temiz ve atık su tanklarında Karmod plastik bölümümüzce üretilen 750 litrelik depolar kullanıldı. WC ve duş üniteleriyle, ayna, lavabo, sabunluk, askılık gibi aksesuarlar kullanıma hazır kurulumla teslim edildi. Kabinlerimiz plaja gelen misafirlerce kullanılacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.