İstanbul

Şoke eden itiraf! Kocasını kızıyla birlikte...

07:32 25 Ocak 2018 7 Yorum Var
Şoke eden itiraf! Kocasını kızıyla birlikte...

Kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocasını, 13 yaşındaki kızıyla birlikte öldürdü. Anne-kız öldürdükleri adamı kuyuya atıp üzerine çimento döktü

İstanbul Avcılar’daki korkunç olay, Avcılar’da bir işyerinde ceset bulduklarını söyleyen bir kadının polisi aramasıyla ortaya çıktı. Cesedin tekstilci Alper B.’ye ait olduğunun tespit edilmesin ardından polis, işadamının evine gitti. Karısı Nazlı B. ile konuşan polis genç kadının itirafı karşısında şoke oldu. 

Uyuşturucu kullanıyordu
 

Kadın, kocasını 13 yaşındaki kızıyla birlikte öldürdüklerini itiraf edince gözaltına alındı. Eşinin uyuşturucu kullandığını, kendisini ve çocuklarını dövdüğünü anlatan Nazlı B., boşanmak istediğinde ise eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi. Annesinin ifadesi üzerine 13 yaşındaki N.B. de gözaltına alındı. 

 Birlikte yaptık 
 
Anne Nazlı B.’nin ilk ifadesinde yatak odasında uyuyan eşinin yanına gittiklerini, tabanca ile uyuyan eşini başından vurduklarını söyledi. Önceki gece cesedi battaniyeye sarıp alt katta bulunan işyerine indirdikerini ve kuyuya attıklarını söyleyen Nazlı B. daha sonra da üzerine çimento döktüklerini kaydetti. Yapılan incelemelerde cinayet silahı evde bulunurken, ölen Alper B.’nin çok sayıda sabıkasının olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Varsayım ihtimal i ile insan öldür ve ben suçsuz um , ( Bu mantıkla otenazi normal görülür ama deyil)
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Ölenden öldüren ne çekti derler. Haketmiş görünüyor bunca sabıkadı olan adam kurtulmuş herkes
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Batu 6 yıl önce Şikayet Et
    HepiniZ bos konusuyorsunuz adami tanimadan bilmeden cocuklarina sevgisini bilmeden yalan haberlere inaniyorsunuz adamin sabikasi bile yok hersey ortaya cikacak..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ceza almaması gerek
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Tehlike artık erkek ler için .
    Cevapla
  • Hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da böyle erkeklik mi olur? Adam belki öyle değil diyebilirsiniz ama öyleyse niye öldürsün. Üstelik 13 yaşındaki çocukla.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.