İstanbul

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin:

10:38 01 Şubat 2018
Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin:

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, metro hattında bir sorun olmadığını belirterek, "Metro devam edecek. Ulaşımla alakalı vatandaşlarımızdan gelen sıkıntılarla ilgili yeni devlet hastanemize ücretsiz seferler koyduk." dedi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Mülteciler Derneği'nde mahalle muhtarları ve azalarla düzenlenen programa Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de katıldı.

Etkinlikte konuşan Keskin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na değindi.

Tüm saldırılara karşı ayakta olduklarını belirten Keskin, "Kıyamete kadar bu ülkede hainler bitmeyecek ama kahramanlar da bitmeyecek. Tüm bunlara baktığımızda şaşırmıyoruz. Çünkü tüm dünyaya karşı mücadele ediyoruz. Alçaklık yapan ülkeleri tanıyoruz. Rabbim Afrin'de, Türkiye'de, dünyanın her yerinde bu vatan için mücadele eden kardeşlerimizden Allah razı olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Şühedamıza rahmet olsun. Devletimizin yanında durmak zorundayız."

Metro çalışmalarından bahseden Keskin, "Metro hattımızda bir sorun yok, metro devam edecek. Ulaşımla alakalı vatandaşlarımızdan gelen sıkıntılarla ilgili yeni devlet hastanemize ücretsiz seferler koyduk. 1 milyon metrekarelik hisseli tapunun devrini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyemize ziyaretinden sonra kamuya geçirmiş olduk. Geriye 561 dönüm kaldı, onun takasını gerçekleştirmek için de çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.