İstanbul

Amatör maçta tekme tokat kavga!

09:28 06 Şubat 2018 2 Yorum Var
Amatör maçta tekme tokat kavga!

İstinyespor ile Bahçelievler arasında oynan amatör maçta, hakemin kırmızı kartının ardından oyuncular birbirine girdi.

Fatih'te bulunan Namık Sevik Stadyumu'nda İstinyespor ile Bahçelievler Olimpik Spor arasında gerçekleşen Amatör Birinci Lig mücadelesinde tekme ve yumruklar havada uçuştu. Karşılaşmanın 87'inci dakikada yaşanan sert bir hareketin ardından hakemin kırmızı kartına başvurmasıyla bir anda olaylar çıktı.

Taraftarlar sahaya yabancı maddeler atarken, saha içerisinde oyuncular arasında gerginlik çıktı. Kulübedekilerin de saha içerisinde girerek gerginliğe katılmasıyla sahada bir anda tekme ve tokatlar havaya uçuşmaya başladı. Dakikalarca süren kavgaya tribünlerden sahaya inen bazı taraftarların da katılmasıyla olaylar çıkılmaz bir hal aldı.

Sahada tekme ve tokatların uçuştuğu o anlar cep telefonu kameralarına yansırken, sahaya giren çevik kuvvet olaylara müdahale etti. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesinin ardından olaylar yatışırken, bir futbolcunun kolunun kırıldığı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Hakan Bulut 6 yıl önce Şikayet Et
    Istinye spor3-0 öndeyken 90 da kırmızı kart gördü ve hakem maçı bitirdi. Şampiyonluk kutlanırken olaylar çıktı. Kazanmış ve bunun sevincini yaşayan takım neden kavga veya olay çıkarsın. Yok dk 87 kırmızı kartla olaylar çıktı bunlar komik haberler. Maç 3-0 ve bitmiş.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Bucaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle büyük kavgalara karışan oyuncuların lisansı iptal edilip bir kaç yıl men edilirse bakalım ondasn sonra kavga eden mi çok kavgayı ayıran mı daha çok olacak.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.