İstanbul

Bağcılar'da uyuşturucuyla mücadele toplantısı

14:38 02 Mart 2018
Bağcılar'da uyuşturucuyla mücadele toplantısı

Bağcılar'da kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla uyuşturucuyla mücadelede izlenecek stratejilerin ele alındığı istişare toplantısı yapıldı.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bağcılar Belediyesi Halk Sarayındaki toplantıya Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan ve Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

Toplantıda konuşan Eldivan, uyuşturucu konusunda önlemlerin alındığını aktararak, "Uyuşturucuya karşı ortak hareket etmeliyiz. Uyuşturucu kullanımına izin verilen dernek ve lokallere gereken işlem neyse yapıyoruz. Bu konuda kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Uyuşturucuyla mücadelede hemşehri derneklerine de çok büyük görev düşüyor." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Çağırıcı ise, ilçenin mutluluğu, huzuru ve güzelliği için çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile devam eden ortak bir projemiz var. Aileler dahil uyuşturucu bağımlılarını ücretsiz şekilde tedavi ettiriyoruz. Bu uyuşturucu illetine bulaşan kişi neticede birilerinin hemşehrisi veya tanıdığı. Bu noktada derneklerimiz emniyetle ve bizimle işbirliği yaparsa çok yararlı olur. Derneklerimizin üretecekleri projeyi belediye olarak destekleyeceğiz. Yeter ki bir proje üretin, bir şeyler yapmaya gayret edin. Bir fikriniz olsun biz o konuda her türlü yanınızdayız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.