İstanbul

Japon turistlere 1550 TL geri ödendi!

13:08 28 Nisan 2018 11 Yorum Var
Japon turistlere 1550 TL geri ödendi!

Türkiye’ye geldikler ilk gün büyük bir şok yaşayan iki Japon turiste ulaşıldı. Atatürk Havalimanı’ndan Sultanahmet’e gitmek için 1550 TL’lik transfer ücreti ödeyen iki Japon turistin Türkiye’deki tüm masraflarının da TÜRSAB tarafından karşılanacağı öğrenildi. Ö

Atatürk Havalimanı’ndan Sultanahmet’e bir havalimanında faaliyet gösteren bir acente tarafından 1550 TL’ye götürülen iki Japon turiste TÜRSAB ulaştı. Daha önce Japon turistlerin Türkiye’deki masraflarının TÜRSAB tarafından karşılanacağı açıklanırken, havalimanından Sultanhamet’e transferi sağlayan firma hakkında yürütülen soruşturma da devam ediyor.

TÜRSAB yetkilileri Japon turistleri kaldıkları otelde ziyaret ederken, yaşanan tatsız olaydan dolayı üzüntülerini dile getirdi. TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya da, iki Japon turist Reiko Eguchi ve Michiko Fukuzumi’ye bir mektup yazdı. Mektupta yaşanan olaydan duyulan üzüntü dile getirildi. TÜRSAB yetkilileri, “Bu tip olayların yaşanmaması adına denetimleri sıklaştırdık. Turistleri mağdur eden ve ülke imajımızı zedeleyen acenteleri disiplin kuruluna sevk edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Rıfkı 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece taksilermi turizm firmalarımı Herşey almış başını gidiyor İstanbul başı boş ne denetim ne yaptırım
    Cevapla
  • aziz yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    tarih tekerrürden ibrettir..haini bol milletiz muallesef..bunu yapanlar kendi ayağına sıkıyor..turisti kazıkladın..gelmeyeck ekrar..ama insanları mutlu et.tekrar gelsin.başkalarınıda getirsin..çakallık v haram yemek moda olmuş..hristiyanlara atıp tutuyoruzda.adamlar bizden daha dürüst,yalansız..yani kimlikte islam yazmayla,müslüman olunmuyor
    Cevapla
  • werty 6 yıl önce Şikayet Et
    yerli turist dolandırılınca kimseden ses seda yok..nasıl bir milletiz
    Cevapla
  • yağız gökay 6 yıl önce Şikayet Et
    japonya kadar olamayan bir milletiz
    İlk beğenen sen ol
  • Rasi 6 yıl önce Şikayet Et
    Hainler. Bunun adi tek kelimeyle hainliktir...
    Cevapla
  • Mutmaine 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazı firmalar farklı şehilerde farklı firmaları satın alarak işini yoluna koymuş, bir acentesi kapanırsa diğeri ile iş yapıyor... yazık. Osmanlı Torunları böyle mi yapmalı !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.