İstanbul

Muud ile "Moduna Göre Müzik" Apple Watch'ta

12:40 03 Mayıs 2018
Muud ile "Moduna Göre Müzik" Apple Watch'ta

Türk Telekom’un "moduna göre özgürce müzik" deneyimi sunan müzik platformu Muud, Apple Watch ile uyumlu hale getirildi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, apple Watch Kullanıcıları Muud’un 4 milyona yakın yerli ve yabancı şarkının yer aldığı arşivine artık Apple Watch aracılığıyla ulaşabilecek, Müzik listelerini ve favori şarkılarını her yerde her zaman özgürce dinleyebilecek.

Apple Watch akıllı saatleriyle uyumlu hale getirilen Muud ile Apple Watch kullanıcıları en son çıkan albümlere ve listelere akıllı saatlerinden göz atabiliyor. Apple Watch kullanıcıları ayrıca uygulamada ünlülerin seçtiği müziklerden oluşan listeleri, kendileri için oluşturdukları listeleri ve favori şarkılarını da Apple Watch akıllı saatlerinden seçerek dinleyebiliyor.

En yaygın mobil, internet ve telefon hizmetiyle günlük hayatın her anında müşterilerinin yanında olan Türk Telekom, müzik platformu Muud ile müzikseverlere milyonlarca şarkılık sınırsız bir dijital keyif sunuyor.

Muud, arşivinde bulunan 4 milyona yakın yerli ve yabancı şarkıyı sınırsız dinleme imkanının yanı sıra müzik dünyasındaki yenilikleri abonelerine anında duyuruyor. Dijital dünyada giderek yaygınlaşan ‘kişiselleştirme’ konseptine uygun olarak tasarlanan Muud ile müzikseverler bu zengin arşivi kendileri yönetiyor, istedikleri gibi şekillendirebiliyor.

Muud, "keşfet sayfası" ve en zengin liste filtreleriyle kişiselleştirmede sektöre iddialı yenilikler getiriyor. Muud’un müzik filtreleri arasında "Nasıl hissediyorsun?" başlığı altında aşık, mutlu ve hüzünlü gibi kategoriler yer alırken, "Ne yapıyorsun?" başlığı altında yemek, uyku, spor, "Müziğin nasıl olsun?" başlığı altında ise hareketli, sakin ve nostaljik gibi pek çok farklı kategori bulunuyor.

Böylece Muud, hayatın her anına, her moda uygun yerli ve yabancı müziğin aranılan, en seçkin adresine dönüşüyor. Çevrimdışı müzik dinleme imkânı ile sunan Muud uygulamasını cihazlarına indiren kullanıcılar, sadece abone olarak ay boyunca bin yerli şarkıyı ücretsiz dinleyebiliyorlar.

Muud Premium abonesi olan kullanıcılar sınırsız yerli-yabancı şarkıyı dinliyor ve çevrimdışı özelliklerinden yararlanabiliyor. Muud’da ilk ay Premium abonelik hizmeti ise ücretsiz sunuluyor.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.