İstanbul

Geleneksel Beykoz Halk Koşusu yapıldı

15:39 06 Mayıs 2018 1 Yorum Var
Geleneksel Beykoz Halk Koşusu yapıldı

Beykoz Belediyesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Geleneksel Beykoz Halk Koşusu yapıldı.

Eski milli futbolcular Oğuz Çetin, Ogün Temizkanoğlu ve Rüştü Reçber ile müzisyen Ozan Çolakoğlu'nun da yer aldığı Beykoz sahilindeki organizasyona çok sayıda kişi katıldı.

İlçedeki 15 Temmuz Şehitler Meydanı'ndan startı verilen koşu, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük, belediye çalışanları, muhtarlar, STK'lar, okul yöneticileri, öğrenciler ve ilçe sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Beş bin metrelik parkurda düzenlenen organizasyonda katılımcılara toplam 27 bin lira para ödülü dağıtıldı.

Kaymakam Ahmet Katırcı, "Bugün burada ödül için değil, spor için koşuldu. Toplumu zinde tutmanın gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumanın en iyi yolu spordur. Her türlü madde bağımlılığına karşı milli mücadele yapmalıyız. Bunun da en iyi yolu yine spor. Beykoz Belediyesi bunu çok iyi başarıyor." diye konuştu.

Belediye başkanı Yücel Çelikbilek ise "Bugün dokuzuncusunu gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuzu ilçe sakinlerimizle birlikte yapmanın sevinç ve coşkusunu yaşadık. Tüm katılımcıları ve misafirlerimizi tebrik ediyor, bu heyecana ortak oldukları için teşekkür ediyorum. Nice 9 yıllar görmemiz dileğimle." dedi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Halit KOÇLOĞ 6 yıl önce Şikayet Et
    6 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen ve Beykoz belediyesine ait 9. Geleneksel halk koşusunun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Böyle bir mükemmel etkinliğe katılımcı olarak halkı bütünleştirme ve kaynaştırmaya yönelik sağlıklı bir bir yaşam ortamı sağlayarak olumlu yönde örnek teşkil eden bu etkinliğe katılmaktan onur duydum. Bu tip etkinliklerin diğer il ve ilçelere örnek teşkil etmesinden dolayı teşekkürlerimizi bir bor bilir Nadide güzel ilçemiz devamlılık arz etmesini temenni ederiz. Böyle bir güzel etkinliğin sağlanmasında Beykoz Belediyesi ve çalışanlarına teşekkür eder canı gönülden başarılar dilerim.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.