İstanbul

Ümraniye'de, Yeşilay Danışmanlık Merkezi'nin temeli atıldı

16:04 16 Mayıs 2018
Ümraniye'de, Yeşilay Danışmanlık Merkezi'nin temeli atıldı

Ümraniye Belediyesi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti ortaklığında Tantavi Mahallesi'nde Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) inşa edilecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yeşilay'ın alkol ve uyuşturucu bağımlılarına ücretsiz psikososyal ve rehabilitasyon hizmeti vereceği Tantavi Mahallesi'ndeki Yeşilay Danışmanlık Merkezi'nin (YEDAM) temel atma töreni gerçekleşti.

Zemin kat ve 2 normal kattan oluşacak, 954 metrekare kapalı alanda inşa edilecek merkezde, 4 atölye, 2 grup terapi odası, 2 sosyal hizmet odası, 2 psikolog odası, bilgi işlem merkezi, yönetim odası, mescit, uzman odası ve diğer ihtiyaçlar için tasarlanan çeşitli bölümleri içeriyor.

Temel atma törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ve yönetimi, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak, Yeşilay Ümraniye Şube Başkanı Ömer Muratoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başlayan törende, Kur'an-ı Kerim okundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.