İstanbul

Beykozlu çocuklara bayramlık sevinci

21:20 04 Haziran 2018
Beykozlu çocuklara bayramlık sevinci

Beykoz Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü 5 bin çocuğa, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi bayramlık sevinci yaşattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı öncesinde yetim, öksüz, şehit ve gazi çocukları ile ihtiyaç sahibi 5 bin çocuğa bayramlık giysileri dağıtılmaya başlandı.

Sosyal İşler Müdürlüğüne kayıtlı ailelerin çocukları için hazırlanan bayramlıkların dağıtım programına katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile eşi Ayşe Çelikbilek, Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Yakup Özbek, Manolya Demirören Tekin, bayramlık giysilerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çocuklarla bir araya geldi.

Açıklamada, Yücel Çelikbilek'in, "Geçen yıl da Ramazan Bayramı öncesinde 5 bin yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuzu giydirmiştik. Bu sene de çocuklarımızla birlikte bu mutluluğu tekrar yaşıyoruz. İhtiyaç sahibi yavrularımızı ayakkabısından elbisesine kadar yeni giysilerle sevindiriyoruz. Bir yetim ve öksüzün kalbindeki mutluluğun sebebi olmak her şeye değer." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.